FOTO by Lesnina

Dekor

Tabure nalik kovčegu – dekor koji će osvježiti vaš stambeni prostor!

Viktoria Šafranić 14. lipnja 2021.

Ako ste ljubitelj modernog i nekonvencionalnog namještaja ovaj tabure bit pravo je rješenje za vas

Zanimljivi tabure “Kevin” djelo je robne marke XORA, te je izrađen od kvalitetnih materijala, preciznije gornjište je od poliakrila dok su nogice napravljene od drva. 

Njegova posebnost je u tome što je izrađen u obliku kovčega, na kojem istovremeno možete sjediti, a njegova prostrana unutrašnjost vam omogućava spremanje stvari.

Iako će se idealno uklopiti u dnevni boravak i krasiti isti svojim izdanjem, ovaj tabure izvrsno će pristajati i u predvorju, spavaćoj sobi, pa čak i u blagovaonici.

Mi ga u nadolazećim mjesecima ipak najviše vidimo na balkonu ili terasi.

Netko će unutra spremiti prozračnu ljetnu dekicu, drugima će poslužiti za časopise ili omiljene križaljke, a neki će u istome skrivati one esencijalne sitnice koje vole uvijek imati pri ruci prilikom odmaranja (pssst…boca vina).

Stvoren je i za odlaganje odjeće, služi kao pomoć prilikom obuvanja, stoga zaključujemo da je njegova namjena zaista šarolika.

Nas ovaj kovčeg asocira na skori odlazak na godišnji odmor, a čak i kada se vratimo s istog, bit će nam poticaj da što prije isplaniramo novu željenu destinaciju. Osim što nas podsjeća na putovanja, isto tako i vi njemu možete pružiti sličan doživljaj i svake sezone ga preseliti u drugi ambijent, interijer ili eksterijer.

Osim što je prekrasno dizajniran, tabure je udoban zahvaljujući podlozi od pjene, a njegova maksimalna nosivost seže do cca 150 kg. Ovaj tabure dostupan je u različitim bojama poput ružičaste, plave, smeđe i sive boje.

Omogućite si ovaj moderan komad namještaja koji će istovremeno postati i zanimljiv dekorativni dodatak koji će zaokružiti cjelokupni dizajn u vašem domu.

Njegova cijena iznosi 249,90 kuna, a pronaći ga možete u Lesnini.