Bizar

Tabletić za auto! Pogledajte ove čipkaste navlake za sjedala…

admin 18. lipnja 2024.

Ako želite svog limenog ljubimca oplemeniti vintage štihom

Nakon nastupa našeg Baby Lasagne na Euroviziji čipka je dobila sasvim novo značenje i poštovanje koje do sada nije toliko uživala. Ideja našeg pjevača je bila kroz svoj outfit doprinijeti promociji naše kulturne baštine i moramo priznati da je u tome uspio.

Čipka je opet vratila svoj status u modnim krugovima i ovo ljeto ju viđamo više nego inače. Pletene čipkaste haljine, pleteni topići ili pletene hlačice postali su neizostavni dijelovi ljetnih outfita i nadamo se da to nije samo prolazni trend jer nam se baš sviđa takav stil.

Savršeni čipkasti komadi kao stvoreni za koncert Baby Lasagne

Već smo pisali o savršenim čipkastim komadima koje smo pronašli unutar web trgovina high street brendova, ali upravo smo pronašli nešto što u istom čipkastom tonu može “uljepšati” unutrašnjost vašeg limenog ljubimca.

čipkaste presvlake za auto sjedala
Foto: Temu

Ovo je sigurno nešto čime bi naše bake i djedovi ukrasili svoje automobile, ali vjerujemo da postoji tržište i za nešto mlađe generacije.

Moramo priznati sa smo se dobro nasmijali kada smo ih vidjeli i da smo se instant vratili u vrijeme kada smo sličnim tabletićem prekrivali pola televizora.

čipkaste presvlake za auto sjedala
Foto: Temu

Ako vam se sviđa nostalgičan pristup redizajnu unutrašnjosti vašeg auta na ovaj način, onda će vam se svidjeti i ovi retro tepisi koje smo pronašli. 

Retro tepih za auto
Foto: Temu

Klasičan tepih iz devedesetih sa standardnim uzorkom kojeg smo viđali u svakom domu sada možete postaviti i u unutrašnjost vašeg automobila.

čipkaste presvlake za auto sjedala
Foto: Temu

Nadamo se da su vas ova dva proizvoda barem na trenutak vratila u djetinjstvo, a ako želite da vas taj osjećaj prati i za vrijeme svake vožnje, oba proizvoda možete pronaći unutar Temu web trgovine.