FOTO by Swarovski

Dekor

Swarovski adventski kalendar 2022. prepun kristalnih figurica!

Viktoria Mikulić 17. listopada 2022.

Raskošno! Otkrijte novi Swarovski adventski kalendar s 25 kristalnih kreacija koje će osvijetliti i ukrasiti vaš interijer tijekom blagdana.

Ako svake godine kupujete barem jedan adventski kalendar, a ove još niste odlučili hoće li to biti primjerak sa slatkišima, kozmetikom ili modnim dodacima, dopustite da vas inspiriramo pomalo drugačijim kalendarom, stvorenim za sve ljubitelje home dekora. Riječ je o novom Swarovski adventskom kalendaru koji će pomesti svu konkurenciju.

swarovski adventski kalendar

Swarovski adventski kalendar unijet će magiju u svaki dom!

Ako volite Swarovski nakit i općenito njihove dekorativne figurice, onda bi vam se mogao svidjeti upravo lansiran adventski kalendar. Dostupan samo za 2022., ispunjen je s 25 stručno brušenih kristalnih kreacija, uključujući neke dizajne ekskluzivne za kalendar i s vrlo omiljenim likovima poput kravice Mo i losa Riccija.

swarovski adventski kalendar

Ukrasi, figurice i magneti mogu se upotrijebiti za ukrašavanje svečanog stola ili drvca, ili se mogu predstaviti na nekom šarmantnom pladnju. Kalendar dolazi u tradicionalnoj zelenoj boji i s motivom labuda, a na stražnjoj strani mogu se vidjeti i modeli figurica koji se kriju unutar kućica.

Osjetite čaroliju praznika i ponovno otkrijte svoje djetinje čudo transformirajući svaku sobu s nizom kristalnih figurica. Bilo da objesite kuglice na svoje drvce, izložite simpatične likove na vrhu kamina ili se okupljate s prijateljima i obitelji kako biste večerali uz svoje najdragocjenije posuđe, uz ove motive vaš će dom poprimiti svečanu notu, a istodobno i toplinu.

Odbrojavajte dane do blagdana i proslavite čaroliju sezone uz ovaj raskošni Swarovski adventski kalendar. Više detalja o novom Swarovski adventskom kalendaru saznajte na njihovoj web stranici.