FOTO by Instagram @jlo

Poznati

Svota koju J. Lo zarađuje ostavila nas je bez riječi

Krešimir Šustić 17. travnja 2020.

Da nam je samo jedan maleni dio toga!

Život bogatih i slavnih kao i sve u životu ima puno prednosti i nedostataka, iako nam se to tako ne čini na prvu. Dok mi viđamo samo jedan maleni dio luksuza u kojem oni neometano uživaju, iza kulisa kriju se brojne stvari koje vjerojatno nikada nećemo saznati, no možda je tako i bolje.

Poznata latino-američka pjevačica i glumica Jennifer Lopez samo je jedna u nizu onih čiju bi svotu voljeli imati na vlastitom bankovnom računu. S karijerom koja traje više od dva desetljeća ističe se talentima u pjevanju, glumi i plesu, stoga je velika većina smatra kraljicom scene.

Svoj početak započela je 1991. godine kada je sudjelovala na audiciji i osigurala ulogu u In Living Color kao plesačica, prije nego što je postala rezervna plesačica za Janet Jackson.

Uloga u Filmu “Selena” omogućila joj je da bude prva Latino žena u Hollywoodu koja je za jedan film zaradila više od milijun dolara. Glumila je u 39 filmova i sudjelovala u 19 televizijskih programa, a najnoviji film”Hustlers”, zaradio je ogromnih 100 milijuna američkih dolara od listopada.

Debitantski album donio je neke od najdražih pjesama, poput “Waiting for tonight”, “If you had my love” i “Let’s get loud” i bio je prodan u više od 8 milijuna primjeraka širom svijeta, a od tada je objavila još sedam albuma koji su ukupno prodali više od 75 milijuna primjeraka.

Još od 2016. godine započela je sa show-om u Las Vegasu pod nazivom “All I Have Las Vegas”, koji je trajao do rujna 201.8 i donio joj zaradu od 101,9 milijuna USD.

Ona i Shakira ove su godine zajedno napravile pravi spektakl na Superbowl Halftime Show-u, a iako je nastup bio besplatan , umjetnici koji nastupaju dobivaju veliku platformu i mogu očekivati ​​da će doći do velikog porasta prodaje glazbe nakon nastupa. U Jenniferinom slučaju, Spotify je izjavio da su joj se izdaci povećali za 335 posto, a možete misliti koliko je to novaca u pitanju.

Za razliku od drugih zvijezda, J.Lo ima 25 različitih mirisa koji čine njezinu suludo unosnu franšizu za mirise u iznosu od dvije milijarde dolara, a ukoliko želite odjeću s potpisom J.Lo, možete je pronaći u Kohl’s-u Macy’s-u.

Također svi dobro znamo da je u kampanji za brend visoke mode, Versace, koja joj je između ostaloga donijela dodatnu zaradu kako bi podebljala svoj maleni novčanik. Također je ambasadorica posljednjih nekoliko kolekcija modnog brenda Guess.

Kada se sve zbroji i oduzme njezino bogatstvo procijenjuje se na $400 millijuna. Sitnica, zar ne?!