FOTO by Moschino

Bizar

Svojim dizajnom plijene pažnju – najčudniji modeli torbica koje ćete ikada vidjeti!

Daria Lovrić 18. listopada 2022.

Kada se dizajneri zaigraju umjesto torbice nosimo fen, sat, rukavicu...

U vrijeme kada se trendovi mijenjaju brzinom svjetlosti i živimo ubrzanim načinom života, prednost dajemo kvantiteti i posežemo za modnim komadima apstraktnog dizajna kako bi se na neki način istaknuli u moru „jednakih“ odjevnih komada.

 Moschino torbica 1
Moschino torbica – €495

Konkurencija modnih brendova sve je veća i iako imamo osjećaj da je sve što nosimo na isti kalup, neki od njih nas šokiraju svojim dizajnom odjevnih komada, obuće i modnih dodataka. Neki to rade kako bi se istaknuli i kako bi se o njima pričalo i čini se da uspijevaju u tome.

 Moschino torbica 2
Moschino torbica – €595

Unutar kolekcije brenda Moschino pronašli smo torbice koje su nas šokirale svojim dizajnom, stoga smo im morali posvetiti jedan članak. Nedavno smo pisali o torbicama koje izgledaju kao kante za vodu, međutim Moschino modeli su level pro.

 Moschino torbica 3
Moschino torbica – €870

Popularan brend dosad nas je iznenadio svojim modelima u obliku kroasana i baguetta, a sada nam stižu novi modeli.

Moschino torbica – €3,900

Ako stalno kasnite, uz nove Moschino torbice budite bez brige. Retro torbica u obliku budilice od Nappa kože s rimskim brojevima na prednjoj strani, kazaljkama inspiriranim barokom i pozlaćenim detaljima pravi je izbor za vas.

Moschino torbica – €1,395

Ako ste ljubitelji mini torbica tu je i clutch verzija s trakom za zapešće koja omogućava lakše nošenje.

Moschino torbica – €3,900

Kako bi uvijek izgledali tip-top i mogli popraviti ruž kad god vam padne napamet, ručna torbica u obliku zrcala inspirirana barokom odličan je izbor. Može se nositi i kao torba za rame, zahvaljujući lancu koji se može skinuti.

Moschino torbica – €3,500

Ako obožavate partijati, vjerujemo da će ručna torbica u obliku kible za šampanjac s kockicama leda od pleksiglasa i detaljima boce biti vaš favorit, dok će se fashionisticama više svidjeti ona u obliku fena za kosu.

Moschino torbica – €4,500

Unutar Moschino kolekcije možete pronaći i torbicu u obliku kauča, rukavice za ruku i knjige.