FOTO by Instagram @underthesunhr / @stazisweets / @hvar_republic / underthesun.hr

Odjeća

Svježe i lokalno! Rajčice i smokve glavni su motivi očaravajuće kolekcije odjeće

Una Lora Banjac 04. srpnja 2024.

Komadi koje bismo doslovno pojeli!

Neki od klasičnih mediteranskih ljetnih simbola su, uz lubenicu i limun, svakako sočne rajčice i neodoljivo slatke smokve!

Instagram @underthesunhr / @stazisweets / @hvar_republic

Upravo je tu divnu simboliku prepoznala naša poznata influencerica Anastazija Makjanić koja je u tom duhu odlučila stvoriti vlastiti brend koji u glavni fokus stavlja prekrasni Hvar i sve njegove mediteranske čari.

Instagram @underthesunhr / @stazisweets / @hvar_republic / underthesun.hr

Naime, Anastazija je već od ranije svima poznata po svojoj ljepoti te besprijekornom ukusu i oku za detalje, a svojim šarmantnim i šarolikim Instagram objavama već godinama inspirira sve svoje pratitelje.

Prije otprilike tjedan dana, odlučila je obznaniti  pokretanje vlastitog modnog brenda vrlo šarmantnog imena „Under the Sun“.

Glavna ideja ovog brenda je promoviranje mediteranske kulture i dalmatinskog načina života tako da modni komadi ovog brenda u srcu nose glavne simbole hvarskog podneblja – rajčice, smokve, rakove, Vespa motoriće te mornarske prugice – sve ono bez čega ne možemo zamisliti ljeto na Jadranu!

underthesun.hr

Under the Sun ponuda trenutno nije velika – u ponudi su 4 haljine, 4 košulje, 2 majice i 2 parea, no uvjereni smo da je proširenje ponude ovog brenda nešto što ćemo uskoro doživjeti i to na najveće moguće zadovoljstvo svih ljubiteljica Mediterana i domaće mode!

Ako su vam za oko zapele modne kreacije naše Anastazije, svakako zavirite na službenu stranicu brenda Under the Sun i pronađite vlastite ljetne favorite!