Kultura

Svjetski poznati hitovi dočarani u ‘vintage’ stilu

admin 01. travnja 2017.

Prema Entertainment Weekly, Postmodern Jukebox je grupa koja je poznata po tome što obrađuje moderne hitove u retro stilu i pretvara ih u viralne uspjehe.

Postmodern Jukebox – Jučer je u maloj dvorani Doma sportova održan koncert grupe SCOTT BRADLEE’S POSTMODERN JUKEBOX, koja se nakon rasprodane turneje u 2016.godini, odlučila vratiti u Europu na zahtjev zadovoljne publike.

Postmodern Jukebox

Svjetski poznata grupa slavu je stekla upravo po tome što najveće hitove obrađuje i publici ih prikazuju na jedan sasvim novi način, mogli bismo reći u ‘vintage’ stilu.

Koncert je počeo oko 20.45h i trajao je puna dva sata. Ovdje možete pogledati spektakularan uvod u koncert.

Ovo uistinu nije ni bio tipičan koncert, već više kao kazališna predstava u kojoj je publika u potpunosti uživala. Iako su svi sjedili, već nakon prvih nekoliko pjesama većina je bila na nogama, a skoro u svakoj pjesmi počastili su publiku novim izvođačem. Tako su reinterpretirali svjetske hitove poput „My heart will go on“, „Call me maybe“, „I know I am not the only one“ i još mnoge druge.

Postmodern Jukebox sada ima već preko 70 izvođača i negdje oko 500 milijuna pratitelja na Youtube-u. Jednostavno očaravajuće. Mi se zaista nadamo da će nas uskoro ponovno posjetiti jer nema osobe koja nije ostala zapanjena ovom nevjerojatnom grupom.