FOTO by Amazon

Dekor

Svjetleći gnom idealan je poklon za Božić!

Viktoria Mikulić 17. studenoga 2021.

Osvijetlit će vaš dom i donijeti sreću na Božićnu noć...

Gnom, također poznat kao Tomte ili Nisse, prema narodnoj predaji, čuva dom i štiti ljude od nesreće. Donosi sreću obitelji i smatra se srećom.

Ova šarmantna izmišljena bića već su se pojavila na policama Jyska, Sinsaya, Ikee i slično, a osim standardnog izdanja, na Amazonu (gdje drugdje) smo pronašli one koji svijetle.

4 plišana crvena karirana patuljka dolaze u komadu s Led svjetlom, ručno su izrađeni i visokokvalitetne izrade. Ruka i nos patuljka napravljeni su od prirodnog filca, dok su njihove bijele brade izrađene od krzna vrhunskih vlakana.

Ovi vilenjaci nalik su vrtnim patuljcima, a nose jedinstveni karirani pleteni šešir u crvenoj, crnoj, bijeloj i sivoj kombinaciji. Na vrhu šešira nalazi se i blagdanska zvijezda.

Osim kod odraslih, njegov simpatičan izgled vrlo je popularan među djecom i pogodan za razmjenu darova u blagdansko vrijeme. Dječica zasigurno žele provesti blagdane s ovim ljupkim rasvjetnim Gnomom. Uz njih, možete smisliti bezbroj priča vašoj dječici koji će vas pozorno slušati.

Ove LED viseće ukrase možete objesiti gdje god poželite – na božićno drvce, zid, vrata, noćni ormarić, vijenac i kamin. Ravno dno omogućuje im da stoje uspravno.

Izvrsni su božićni ukrasi bilo da su obješeni ili postavljeni. Oni ne samo da mogu dotjerati božićno drvce, dodajući svečanu atmosferu vašem domu, već će donijeti sreću i osmijehe na lice cijeloj obitelji.

Više informacijama o svjetlećim gnomovima potražite na Amazonu!