Odjeća

Svima nam treba ovakav famozni bijeli kupaći kostim!

Antonija Andabak 19. srpnja 2021.

Čim se pojavio na Calzedonia web shopu, postao je njihov najpopularniji kupaći kostim!

Sezona kupaćih kostima u punom je jeku, a mi smo se fokusirali na prekrasne primjerke u kojima ćete zasjati na plaži i istaknuti svoju preplanulu boju!

Kako biste dobili jasniju sliku o čemu je točno riječ, na web shopu Calzedonia, među novitetima se istaknuo, na prvi pogled jednostavan bijeli dvodijelni kupaći kostim.

On je sve samo ne jednostavan, a iz mora bijelih bikinija, Calzedonijin je isplivao kao crème de la crème noviteta kojima smo oduševljeni.

Beauty model Francisca Gomes najbolje je predstavila bijeli bikini na kojem su našiveni pleteni i čipkani detalji koji cijeli dojam podiže na viši nivo.

Crochet bikini na Francisci stoji famozno, upravo zbog njene preplanule nijanse i sitnije građe iako zbog košarica koje krojem nisu fiksirane, ovaj će gornji dio kupaćeg kostima odlično i veoma sexy pristajati i ženama s većim grudima.

Donji dio zanimljivo je izveden s dvije čipkane trake s bočne strane koje možete i podignuti te tako vizualno izdužiti liniju.

Unatoč tome što u svojoj privatnoj kolekciji imate pregršt kupaćih kostima kojima više ili manje pratite trendove u istima, definitivno Vam preporučujemo obogatiti istu ovim predivnim primjerkom bijelog dvodijelnog kupaćeg kostima.

Bijela boja klasik je među badićima kojeg posjeduju mnoge fashionistice jer lijepo pristaje neovisno o vašoj nijansi tena, jer ćete ionako sunčanjem istaknuti ljepotu ovog najtraženijeg ljetnog predmeta!

Tome u prilog govore i mnogobrojni lajkovi na Calzedonia društvenoj mreži Instagram te ushićeni komentari pratiteljica koje su pozitivnim reakcijama podržali ovaj predivan novitet.

Cijenu i detalje potražite na Calzedonia službenoj web stranici za gornji dio kupaćeg kostima, te donjeg dijela.