FOTO by Amazon

Dom

Svima bi nam dobro došla deka koja se zagrijava za vrijeme vožnje u autu!

Antonija Andabak 14. prosinca 2020.

Pun pogodak za one koji se teškom mukom odriču toplog kreveta!

Hladna i maglovita jutra mnogima predstavlja mrsko dizanje iz toplog kreveta, bez obzira na to bili vi ranoranioca ili imali tu privilegiju biti ušuškani malo duže u krevetu.

Ipak, obaveze traže svoje: posao, faks, vođenje djece u vrtić zahtijeva i od najotpornijih na hladno vrijeme da se malo „stresu“ od hladnoće pri sjedanju u auto.

Mnogi odmah posežu za puštanjem toplog zraka bez obzira na to je li se auto zagrijao ili ne, jer ipak – hladnoća ne pita. Ako se u potpunosti prepoznajete u opisu, pronašli smo pravu stvar za one kojima cirkulacija ujutro i nije najbolji frend!

Amazon na svojoj stranici nudi raznobojne električne dekice koje kablom i priključkom osposobite da vas zagrije mnogo brže nego što bi to učinio topao zrak auto klime.

Dekica je izrađena od flisa, jednog od najtoplijih i najmekših zimskih materijala tako da vas grije čak i kada ga ne uključite.

Povratne informacije zadovoljnih kupaca su mnogobrojne, a jedan od njih za ovu dekicu tvrdi da je riječ o prekrasnom cozy i mekanom proizvodu koji se brzo zagrijava i ne smeta pri vožnji.

Kao i sa svakim proizvodom koji se grije na struju, i s ovom dekicom valja biti oprezan i pratiti upute i upozorenja proizvođača.

Nas je osvojio jer je idealan za zimogrozne i oni koji bi cijeli dan hodali pokriveni dekicom. Sada doslovno imaju priliku to i učiniti čim izađu iz kuće a da ih pri tome nitko „krivo“ ne gleda.

Cijena proizvoda je oko 160 kuna i možete ga checkirati OVDJE.