Promo

Svilenkasto meka koža za samopouzdanje koje neće proći nezamijećeno!

PR 19. listopada 2018.

48-satna zaštita od znojenja koja štiti od bijelih tragova na tamnoj odjeći i smanjuje žute tragove na bijeloj odjeći...

Klasičan spoj crne i bijele boje lako se uklapa u svaki stil i prilagođava svakoj prilici. Neovisno o tome je li riječ o poslovnoj, ležernoj ili svečanoj odjevnoj kombinaciji vječna modna elegancija lako se postiže s crno-bijelim komadima s kojima ne možete pogriješiti. Dojam „manje je više“ tako je zagarantiran uz minimalizam koji nikada ne izlazi iz mode, a proslavila ga je slavna francuska modna kreatorica Coco Chanel.

No, kako bismo se osjećale sigurno i zračile samopouzdanjem u omiljenoj modnoj kombinaciji potrebna nam je pouzdana zaštita od znojenja koja ne izaziva iritacije i ne ostavlja tragove na našoj odjeći. U užurbanoj svakodnevici želimo iskoristiti svaki slobodan trenutak i skratiti vrijeme koje koristimo na spremanje, čime nam proizvodi s kojima možemo osigurati zaštitu, njegu kože i čistu odjeću postaju itekako poželjni.

Rješenje nudi NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans – prvi dezodorans koji osigurava pouzdanu 48-satnu zaštitu od znojenja, a prikladan je za upotrebu odmah nakon brijanja! Ovaj njegujući dezodorans s posebnom formulom bez alkohola sadrži sastojke koji vašu kožu pazuha čine svilenkasto mekom i glatkom. NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans ne ostavlja bijele tragove na tamnoj i žute mrlje na svijetloj odjeći, čuvajući ju uz pomoć formule koja štiti tekstilna vlakna.

Pruža ugodan, nježan miris ruže i zlatne orhideje, neodoljivu kombinaciju inspiriranu skupocjenim parfemima. NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth dezodorans postavlja novi standard u njezi osjetljive kože ispod pazuha jer njegova blaga formula vašu kožu čini izuzetno glatkom i mekom, štiti od neugodnih mirisa i čuva vašu omiljenu odjeću!

NIVEA Black & White Invisible Silky Smooth antiperspirant sprej

48-satna zaštita od znojenja koja štiti od bijelih tragova na tamnoj odjeći i smanjuje žute tragove na bijeloj odjeći sa svojom blagom formulom može se koristiti odmah nakon brijanja pazuha bez straha od iritacije. Sadrži balzam koji vašu kožu čini svilenkasto mekom, uz istovremeno sofisticiran, ženstven miris inspiriran skupocjenim parfemima na bazi ruže damaska i zlatne orhideje, zaokružen notama listova mandarina i bršljana.

Dermatološki dokazana podnošljivost za kožu.

MPC (sprej 150 ml): 22,90 kn / MPC roll-on (50 ml): 22,90 kn.