FOTO by adidas.com/us

Moda

Svilenkasti mini ruksak srebrne boje najnoviji je modni detalj s potpisom adidasa!

Viktoria Šafranić 07. svibnja 2020.

Jednostavan, a istovremeno upečatljiv...

Početkom ili sredinom ožujka, otprilike za Dan žena mnoge od nas dobile su na dar novu torbu. Bez obzira je li vam je netko poklonio ili ste počastile same sebe, vjerujemo da ste jedva čekali istu pokazati svijetu.

No nekoliko dana prije početka proljeća, zadesila nas je situacija u kojoj se dan danas nalazimo. Iako se primiče kraju, to nas ne tješi jer naši proljetni modni dodaci već dva mjeseca borave u kutiji ili vrećici.

Vrijeme je da se istaknete uz novi adidas mini ruksak kraljevsko plave boje!

Naravno, ne treba očajavati jer će većina modela i naredne sezone biti u trendu i moći ćemo ih kombinirati uz mnoštvo outfita. No sigurni smo da ima i fashionistica koje ususret ljetu razmišljaju o novom favoritu, možda nekom simpatičnom ruksaku.

Za sve one koji sami sebi žele zahvaliti što su izdržali dva mjeseca u izolaciji, ne viđali svoje prijatelje i rodbinu, pronašli smo accessories koji ć vas razvedriti i koji je spreman za put na prve kave s najdražim osobama.

Riječ je o adidas mini ruksaku srebrne boje čija je nijansa istodobno suptilna i efektna. Model Santiago već smo predstavljali u nekoliko varijanti, a ovaj novi baš je po našem ukusu jer se s lakoćom uklapa u svaki look.

Ne znamo jeste li više sportski tip ili preferirate svečanije komade, no jedno je sigurno – ovaj elegantan dodatak pristajat će uz caual trenirke, traperice, suknje i haljine.

Uskoro se otvaraju kafići i restorani te nas očekuje prva subotnja špica. Sigurni smo da će sve one odjevne kombinacije koje su odavno trebale vidjeti svjetlo dana sada konačno izaći na vidjelo. Naravno, ne treba nam puno da bi subota u gradu bila posebna.

Naša BFF, kava i ovaj ruksak u kojeg stanu sve one esencijalne stvarčice poput ključeva, novčanika, telefona i balzama za usne. Ubacite to sve u svilenkasti adidas ruksak i krenite u pustolovinu osvajanja gradskih ulica.

Njegova cijena je $33, a mi se nadamo se da će uskoro stići u adidas trgovine u Hrvatskoj ili barem na domaće web shopove.