FOTO by Stradivarius

Moda

Svijetli jeans i nježno ružičasti čipkasti top privlače se poput magneta!

Daria Lovrić 10. ožujka 2023.

Čipkasti primjerak iz Stradivariusa odiše romantikom!

Traperice su svestrani odjevni komad koji nosimo u gotovo svim prilikama počevši od dnevnih, pa sve do večernjih. Odabirom gornjeg dijela možemo ih transformirati u večernji look kojem će svatko pozavidjeti.

U večernjim prigodama najčešće biramo upečatljive odjevne komade kojima želimo istaknuti liniju tijela i naglasiti seksepil. Novitet brenda Stradivarius u čipkastom izdanju je onaj komad koji će vam uvijek dobro doći kada se želite istaknuti u masi.

Čipkasti top iz Stradivariusa u neodoljivoj boji

Nježna roza boja naš je favorit u proljetnim mjesecima, posebice kada dolazi u ovakvom romantičnom izdanju. Unutar Stradivarius kolekcije pronašli smo efektan korzet s 3D cvjetnom čipkom koji će odlično izgledati uz svijetli jeans za večernje vikend izlaske.

Stradivarius čipkasti top
Stradivarius čipkasti top

Odličan je izbor i za svečane prigode, a budući da je napravljen od nježnog i upečatljivog materijala predlažemo da ga iskombinirate uz elegantne bijele ili nude hlače, kao i satinirane plisirane suknje.

Uz njega predlažemo nešto elegantniju obuću poput sandala s remenčićima i stiletto potpeticom, ili wedgesica.

Cijena ovog chic topa iznosi 17,99 € i možete ga naručiti putem Stradivarius web trgovine. Pred nama je nekoliko uzbudljivih mjeseci u kojima nas očekuje mnoštvo izlazaka i svečanih događanja stoga vjerujemo da ćete ga odjenuti mnogo puta.