FOTO by Instagram

Ljepota

Svi pričaju o šiškama, evo zašto bi vam baš izvrsno pristajale!

Antonija Andabak 29. prosinca 2020.

Galerijom dominiraju "zavjesa" šiške zbog kojih biste mogli poželjeti sexy promjenu!

Pitanje trebate li odrezati šiške neke pripadnice ljepšeg spola neprestano okreću u svojoj glavni, skupljajući hrabrost da naprave taj korak.

Mnoge mišljenje traže od jače polovice, no kako je opće poznato da oni takvu promjenu ionako ne bi primijetili, predlažemo da se pouzdate u svoj instinkt i učinite pravi rez!

U posljednje vrijeme, točnije, unatrag petnaestak dana, gdje god se okrenuli, bilo u razgovoru s prijateljima ili objavama na društvenim mrežama poput Instagrama, vidljiv je jasan porast interesa za ovom vrstom promjene frizure!

Mnoge su u vrijeme korone odlučile svoj izgled podići na viši, zanimljiviji nivo, stoga je odluka pala na šiške, po nama- najljepši okvir lica nakon obrva!

Bilo da ste, u dogovoru sa svojim frizerom, odlučili šiške odrezati ravno i postići izgled “sa stavom”, ili pak napraviti suptilniji rez za postizanje tzv.”zavjesa šiške“, složit ćete se kada kažemo da ćete time postići jedan od najtraženijih lookova koji će najveći “boom” doživjeti u prvoj polovici nove godine!

Iako mnoge zaljubljenice u frizerske trendove s malom dozom zabrinutosti gledaju na ovakve promjene, prvenstveno zbog veće predanosti održavanja šiški, ono što Vam možemo poručiti jest da uz frizerske preparate poput četke, pegle i šampona za suho pranje, razloga za zabrinutost nema!

Ako ste nadomak odluke o promjeni frizure, pogledajte našu galeriju najljepših Instagram primjeraka i recite “DA” šiškama!