FOTO by PR

Elegant

Švedski beauty-tech brend FOREO lansirao novi proizvod

PR 15. lipnja 2022.

Novi ESPADA BHA + PHA Blemish Solution gel za kožu bez nepravilnosti

FOREO, švedski beauty-tech brend koji pomno prati potrebe svojih kupaca, upravo je predstavio revolucionarni ESPADA BHA + PHA Blemish Solution, gel za tretiranje akni i nepravilnosti na koži. Ovaj inovativni gel se može koristiti za samostalni tretman ili u kombinaciji s FOREO ESPADA uređajem s plavim LED svjetlom, koji osigurava maksimalne rezultate.

ESPADA BHA + PHA Blemish Solution
ESPADA BHA + PHA Blemish Solution

Istraživanja pokazuju da se 90% ljudi tijekom života susretne s problemom akni, što akne čini osmom najraširenijom bolešću na svijetu. Iako uglavnom pogađaju tinejdžere, prisutne su i kod odraslih: 54% žena i 40% muškaraca starijih od 25 godina ima ili su imali neku vrstu akni.

Studije pokazuju da problemi s aknama utječu na samopouzdanje, razinu stresa, ali i razvoj anksioznosti i depresije. Zato, kada je riječ o liječenju, kupci traže brza i učinkovita rješenja, koja poboljšavaju stanje kože u samo nekoliko dana.

ESPADA BHA + PHA Blemish Solution
ESPADA BHA + PHA Blemish Solution

FOREO ESPADA BHA + PHA Blemish Solution je jednostavno, brzo i učinkovito rješenje za čistu i svježu kožu, a sadrži:

• Moćnu 2% salicilnu kiselinu i hamamelis za čišćenje pora i nježni piling
• Niacinamid i čajevac za brzo uklanjanje nečistoća i mrlja, ublažavanje crvenila i prevenciju novih akni
• Pantenol i laktobionsku kiselinu za zaglađivanje i hidrataciju kože te besprijekoran ten

ESPADA BHA + PHA Blemish Solution
ESPADA BHA + PHA Blemish Solution

Glavne značajke ovog inovativnog gela su:

MOĆNI SASTOJCI, UČINKOVITA FORMULA

Snažna kombinacija 6 super sastojaka uključujući 2% salicilnu kiselinu i hamamelis koji odčepljuju pore i pružaju nježni piling, niacinamid i ulje čajevca za brže nestajanje mrlja, smanjenje crvenila i prevenciju novih akni te pantenol i laktobionsku kiselinu za smirivanje i hidrataciju kože.

JAKO NJEŽAN PREMA KOŽI

Za razliku od drugih proizvoda protiv akni, koji mogu uzorkovati suhoću i guljenje kože, ova koncentrirana, ali lagana formula sadrži laktobionsku kiselinu, koja pomaže u zadržavanju vlažnosti i povećavanju razine hidratacije uz pantenol koji zaglađuje kožu te smiruje upalu i svrbež kože sklone aknama.

ESPADA BHA + PHA Blemish Solution

ČISTA I SIGURNA FORMULA

Ovaj proizvod je pogodan je za sve tipove kože, dermatološki je testiran, veganski, cruelty free, nema mirisa i formuliran je bez: SLS sulfata, SLES-a, silikona, parabena, formaldehida, nanomaterijala, ftalata, uljnih minerala, oksibenzona, katran ugljena, hidrokinona, sintetskih boja i mirisa.

DIO FOREO ESPADA LINIJE

Kao sastavni dio FOREO-ove ESPADA linije, BHA + PHA Blemish Solution se može koristiti samostalno ili u kombinaciji s ESPADA uređajem s plavim LED svjetlom protiv akni, koji osigurava maksimalne rezultate.

ESPADA BHA + PHA Blemish Solution

KAKO SE KORISTI:

1.Temeljito očistite lice. Za najbolje rezultate preporučujemo uređaje iz FOREO LUNA linije u kombinaciji s FOREO Micro Foam Cleanserom.
2.Vrhovima prstiju natapkajte tanki sloj ESPADA BHA + PHA Blemish Solution gela dok se potpuno ne upije.

  1. Dodatno: koristite gel u kombinaciji s ESPADA uređajem i za maksimalne rezultate tretirajte svaku aknu ili mrlju 30 sekundi.
  2. Ponavljajte tretman nakon svakog čišćenja lica, sve dok nesavršenosti ne nestanu.

Pro tip: za najbolje rezultate, gel koristite ujutro i navečer

Otkrijte i glavne karakteristike moćnog ESPADA uređaja:

Baš poput svjetlosnog mača, FOREO ESPADA pruža profesionalnu fototerapiju u udobnosti doma. Ovaj je uređaj tajno oružje protiv akni i odlična investicija u zdravlje kože.

Plavo LED svjetlo i T-Sonic pulsacije, snažnim valnim duljinama prodiru u pore i uništavaju bakterije koje uzrokuju akne. Ovaj neinvazivni tretman je vrlo učinkovit i potpuno bezbolan, a odobrila ga je i FDA.

ESPADA BHA+PHA Blemish Solution dostupna je na Douglas, Sancta Domenica, Tehno Mag i FABU spot prodajnim mjestima i webshopu.