FOTO by PR

Elegant

Švedska beauty rutina – najnoviji trend u eri prirodne ljepote!

PR 27. lipnja 2023.

FOREO Sweden otkriva ključne korake!

Ove godine, FOREO, švedski beauty-tech div, slavi svoj 10. rođendan i ponovo revolucionira tradicionalnu skincare rutinu predstavljajući Švedsku beauty rutinu – pristup koji postaje najnoviji trend u eri prirodne ljepote za zdravu kožu.

FOREO-va Švedska beauty rutina temelji se na uporabi minimalnog broja proizvoda i samo tri koraka, pružajući maksimalne rezultate. Ova rutina koristi neke od najslavnijih i najomiljenijih proizvoda švedskog beauty-tech brenda, dizajniranih da se harmonično kombiniraju međusobno: LUNA 4, BEAR, UFO 2 i kao dodatni korak ISSA 3.

U samo 7 minuta, dobit ćete očišćeno, zategnuto i hidratizirano lice te blistav osmijeh. Za zdrav i sjajan izgled zahvaljujući neinvazivnim, učinkovitim, minimalističkim i klinički testiranim rješenjima.

FOREO Sweden oduvijek je brend usmjeren prema potrošaču: svaki njihov novi proizvod proizlazi iz stvarnih potreba samog potrošača, a isto vrijedi i za skincare rutine koje nude.

Igor Spina, generalni menađer za Južnu Europu u FOREO-u komentira: “FOREO je uvijek usmjerena na 360-stupanjsko zdravlje i dobrobit, a ti su faktori još više došli do izražaja tijekom pandemijskog razdoblja. U poslijednje 2-3 godine mnogi ljudi su preispitali svoju rutinu o sebi i tražili prilagođena, sigurna, jednostavna za korištenje i izuzetno učinkovita rješenja s dugotrajnim i vidljivim rezultatima. Zato smo osmislili koncept Švedske beauty rutine: nekoliko jednostavnih koraka koji temeljito mijenjaju pristup svakodnevnoj njezi. Lako razumljive geste potaknute visokim tehnologijama. Stvarno minimalno ulaganje vremena. Rezultati su maksimizirani i vidljivi u kratkom i dugom roku.”

Otkrijmo zajedno korake FOREO-ve Švedske beauty rutine:

Prvi korak je čišćenje lica u samo jednu minutu ili malo više, uz pomoć FOREO LUNA 4, uređaja za čišćenje i masažu lica. Njegove T-sonic pulsacije i ultra-meki, ultra-higijenski silikonski dodiri uklonit će nečistoće zarobljene duboko u porama. Ovaj uređaj je klinički testiran i dokazano uklanja 99% prljavštine, višak sebuma i ostatak šminke, te je 35 puta više higijenski od četkica za lice s najlonskim vlaknima. Iskoristi ga u najboljem mogućem obliku uz FOREO LUNA Micro-Foam Cleanser 2.0, posebno formuliran za čišćenje i hidrataciju kože radi maksimalne prehrane i zaštite od slobodnih radikala. Nakon njega apliciraj izuzetno hranjivi balzam –  FOREO LUNA Ultra-Nourishing Cleansing Balm  kako bi sa svojim aktivnim sastojcima hidratizirao, omekšao i nahranio tvoju kožu.

Drugi korak je neinvazivni lifting lica u svega 2 minute uz FOREO BEAR, prvu medicinsku napravu sa mikrostrujom i T-sonic pulsacijama na svijetu koja je odobrena od strane FDA-e, opremljena sa patentiranim Anti-Shock sustavom. Ovo čudo beauty tehnologije u ‘kućnom’ okruženju vidljivo poboljšava znakove starenja tako da nježno povećava volumen i zateže 69 mišića lica i vrata, pružajući istovremeno definiranu i toniziranu konturu lica. Klinički je testirano i u samo 7 dana poboljšava izgled bora, sitnih linija, čvrstoće i elastičnosti kože. Budući da se svi uređaji s mikrostrujom trebaju koristiti s provodnim serumom, razvili smo poseban serum za BEAR: FOREO SERUM SERUM SERUM i FOREO SUPERCHARGED SERUM 2.0 učinkovit, prirodan i luksuzan.

Zaokružite svoju rutinu njege lica sa FOREO UFO 2, poboljšanim tretmanom maskom za lice za trenutačnu i dugotrajnu hidrataciju: klinički je dokazano da ovaj visoko učinkoviti uređaj poboljšava razinu hidratacije kože za 126% u samo 2 minute, s učinkom koji traje i do 6 sati. Opremljen sa termoterapijom, krioterapijom, fototerapijom LED svijetla širokog spektra i T-sonic pulsacijama, ovaj uređaj pojačava djelovanje aktivnih i blagotvornih sastojaka maski za lice koje se koriste zajedno s njim. Odabirite ni manje ni više nego 17 dostupnih maski za lice i u potpunosti zadovolji potrebe svoje kože.

Slatko za kraj, završite svoju Švedsku beauty rutinu uz FOREO ISSA 3, 4 u 1 soničnom četkicom za zube za savršenu oralnu higijenu. Zahvlajujući njezinom ultra-higijenskom i iznimno nježnom medicinskom silikonu u kombinaciji sa PBT vlaknima, FOREO ISSA 3 je otporna na plak i ne izaziva abraziju na desnima. Stražnji dio fleksibilne četkice također je dizajnirana s koncentričnim bridovima kako bi očistio jezik i unutarnji dio obraza, za potpuno čista usta i zube te optimalno oralno zdravlje. Ova četkica za zube je jednostavna za čišćenje, bežićna i punjiva putem običnog USB-a, brzo se suši i nije porozna kako bi se spriječilo nakupljanje bakterija: šlag na torti vaše Švedske beauty rutine.

FOREO je ponosan što je kreator Švedske beauty rutine kao konceptai načina života – usmjerenog prema promicanju i olakšavanju zdravlja vaše kože. Zato zapamtite: smanjite kompleksnost; povećajte opuštenost… Jer, tko može nadmašiti zavidan švedski sjaj?

Uređaje i otopine FOREO-ve Švedske beauty rutine možete pronaći na foreo.com i u odabranim prodavaonicama kao što su Douglas parfumerije i Rox Beauty.