Svečano predstavljene vinarije Estates & Wines, divizije vina Moët Hennessy grupacije!

Viktoria Šafranić 18. svibnja 2017.

U samom centru Zagreba, točnije na rooftopu Lateral, uzvanici su bili počašćeni kušati najbolja svjetska vina

Moët Hennessy – Predstavljene su nove berbe etiketa iz vinarija Cloudy Bay s Novog Zelanda, Cape Mentelle iz Australije, Terrazas de los Andes iz Argentine i Numanthia iz Španjolske, koje su dio Moët Hennessy grupacije i među najboljim vinarijama u svojim regijama.

Moët Hennessy

Vođeno kušanje vodila je Wendy van den Schrick, brend ambasadorica s uspješnom međunarodnom karijerom. U atraktivnom ambijentu rooftopa Lateral, gospođa van den Schrick, kroz vrlo dinamično i interaktivno predstavljanje, okupljenima je prenijela poseban doživljaj boja, okusa i mirisa predstavljenih premium vina. Moët Hennessy.

Moët Hennessy

Predstavljanje je započelo s vinarijom Cloudy Bay, uzvanici su imali priliku kušati Cloudy Bay Sauvignon blanc 2016. Vođeno kušanje nastavljeno je predstavljanjem vinarije Cape Mentelle te su predstavljena vina: Cape Mentelle Sauvignon blanc Semillion 2016, Cape Mentelle Shiraz 2012, Cape Mentelle Cabernet sauvignon 2011. Moët Hennessy.

Moët Hennessy

Sljedeća je predstavljena vinarija Terrazas de los Andes, a kušala su se vina: Terrazas Malbec 2015, Terrazas single vineyard Cabernet sauvignon 2011 i Cheval des Andes 2009. Za kraj, predstavljena je vinarija Numanthia i vino Numanthia 2011.