FOTO by H&M

Moda

Svečani look zaokružujemo damskom H&M bisernom torbicom

Krešimir Šustić 25. lipnja 2020.

Upadljiv modni dodatak zbog kojeg ćemo se osjećati poput filmskih diva!

Odlazak na svečane prigode uvijek mora biti popraćen dobrim i zanosnim komadima, stoga je bitno da se dotjeramo kako spada i pokažemo svoje najbolje izdanje.

Iako je izbor stajlinga u većini slučajeva težak i naporan, na kraju sve ispadne dobro i sitnice koje su nas mučile ostanu totalno neprimjetne i nebitne.

Voćne, cvjetne, orijentalne mirisne note – 60 parfema koji istodobno konkuriraju cijenom i dugotrajnošću!

Osim raskošne haljine ili kombinezona i para prigodnih cipela koje se odlično stapaju s odjevnim predmetom, bitno je obratiti pozornost i na modne dodatke za koje znamo da dolaze u look kao šlag na tortu.

Među njima se posebno ističu malene torbice, a izabrati onu pravu koja nam neće biti prevelika i klasična, ponekad je prava znanstvena fantastika i uistinu težak izbor.

Brend H&M, u svoju je ponudu uvrstio jedan statement model koji je ukrašen biserima i izgleda kao najskuplja stvar na svijetu koju si ne možemo priuštiti.

Oblikom podsjeća na košaru, a iznutra je obložena tekstilnim materijalom, te ima ručku i zlatni tanki lanac zbog kojeg je možemo nositi na ramenu.

Zahvaljujući neutralnoj nijansi, bez problema je možemo spojiti s ostalim bojama, što nam uvelike olakšava izbor glavnog odjevnog predmeta.

Svoj primjerak ove “one in a million” torbice, možete nabaviti na LINKU i u svoj svečani stajling ubaciti pravu glamuroznu poslasticu.