FOTO by Zara

Moda

Sve u bijeloj boji – zara chic topići za večernje izlaske!

Una Lora Banjac 21. ožujka 2024.

Izdvojili smo 5 prekrasnih Zara bijelih topića

Postoji jedan element garderobe koji volimo jednako kao dobar par čizama ili traperica, a radi se o bijelim gornjim dijelovima koje naročito volimo kada su napravljeni od blistavog satena – jednostavno smo veliki obožavatelji te sjajne, svjetlucave, prekrasne tkanine!

Iako preko dana obožavamo satenske bluze i košulje s dugim rukavima, topići ipak zaslužuju posebnu pozornost kada govorimo o večernjim izlascima. S obzirom na to da je napokon proljeće i da smo konačno hladnu zimu ostavili iza nas, odvažili smo se potražiti topove koji pokazuju malo više kože.

I uspjeli smo! U Zari smo našli 5 prekrasnih topova uz koje ćete plijeniti poglede, a o kojim se ljepotanima radi donosimo u nastavku…

22,95 EUR
22,95 EUR
22,95 EUR
19,95 EUR
22,95 EUR

Ovi prekrasni, luksuzni odjevni predmeti mogu se kombinirati s gotovo svim stvarima u vašem ormaru: bilo da je riječ o trapericama, poslovnim hlačama, mini ili midi suknjama.

S obzirom na to da su neutralne, bijele boje, slobodni ste eksperimentirati i spojiti ih sa živim trendi bojama ili se pak zadržati na klasičnoj eleganciji monokromatskog looka.

Ove topove ne samo da ćete nositi u nadolazećoj sezoni, već ćete im se zasigurno i u narednim godinama rado vraćati!

Više ovakvih prekrasnih topova možete čekirati na Zara službenoj stranici.