FOTO by Instagram/ @elladvornik

Poznati

“Sve ti dobro stoji, ali s ovom bojom si prezgodna!” Ella promijenila boju kose u najtraženiju Pumpkin Spice nijansu!

Antonija Andabak 29. kolovoza 2020.

Novom je bojom poslužila mnogim ženama kao inspiracija za njihovu novu, jesensku nijansu kose!

Nedavno smo predstavili nijansu kose koja je “pobrala” sve moguće komplimente i ushićene komentare pripadnica ljepšeg spola koje od tada, ozbiljno razmišljaju promijeniti boju kose u Pumpkin Spice nijansu!

Nijansa je nevjerojatno prikladna za sezonu koja dolazi, nekako smo prihvatili da ljeto prolazi i da će uskoro ljetne boje zamijeniti one zagasitije, tople, one koje obožavamo u jesen i zimu. Tako prednjače smećkaste nijanse, boje vina i narančasto crvenkaste…potonja je nalik bundevi, odnosno usitnjenom začinu od bundeve, a upravo je taj začin poslužio kao inspiracija za najtraženiju nijansu nadolazeće sezone!

Tom trendu nije odoljela ni Ella Dvornik Pearce, koja obožava sezonske boje za kosu pa je tako tijekom ljeta nosila blonde balayage, a nedavno je sve iznenadila “griva” frizurom uz koju se osjećala, kako je napisala, kao Shakira!

Ella ne bi bila Ella da nije još jednom promijenila boju kose i učinila pravu stvar! Jučer se počastila predivnom Pumpkin Spice nijansom u popularnom zagrebačkom frizerskom salonu, a rezultat nove boje izazvao je gomilu pozitivnih komentara poput: “Boja je preeeedivna!”, “Boja je vrh“, “Sve ti boje dobro stoje, ali ova je najbolja!“, dok se jedna komentatorica slatko našalila na učestale promjene i napisala:”Ništa ne traje predugo, osim Charlesa.

Kada su boje u pitanju, kod Elle ništa ne traje dugo što je i sama potvrdila natpisom ispod fotografije na Instagramu. I dok nam ista služi kao ona koju ćemo rado pokazati našoj frizerki i reći: “Želim ovakvu boju“, ipak s nestrpljenjem očekujemo novu Ellinu promjenu!