Dekor

Sve što želimo za Božić je Gin boca i čaše s motivom Orašara!

Antonija Andabak 12. listopada 2021.

Ovaj božićni set izgleda jako festive! Osobito kada natočimo gin!

Prosinac je teško zamisliti bez gomile blještave i sjajne dekoracije koja će ove godine nadmašiti one prethodne, osobito jer mnogi žele pokazati svoje umijeće dekoriranja na društvenim mrežama.

Osobito je neizostavna dekoracija orašara koja je nastala prema njemačkoj legendi koja donosi sreću i sigurnost u kući. Interpretacije su raznorazne, a nama je osobito zanimljiva ona koja dolazi u znaku nazdravljanja za što bolju iduću godinu!

Bez obzira na to doživljavate li Božić kao vrijeme kreativnog izražavanja, ideja Marks & Spencer o tome kako bi ove godine Božić trebao izgledati, osvojila nas je svojim izgledom i namjenom!

Na web shopu ovog renomiranog brenda, pod kategorijom “Home” pronašli smo pregršt stvarčica na temu neizostavnog orašara, čije nas figurice iz godine u godinu sve više iznenađuju i uveseljavaju!

Tako smo se i oduševili ponudom s motivom orašara te naišli na mnoštvo kuhinjskog accessories-a poput tanjurića, podmetača za čašu, čaša i šalica. Ono zbog čega smatramo da je njihov “as” u rukavu bez ikakve dvojbe čašice su za piće s motivom orašara te boca za gin s elementima snježne kugle!

Apsolutno savršen set za poklon jer uz gin bocu za punjenje omiljenog pića, dobijete i pjenušavo vino koje se lagano pijucka uz zvuk pucketanja vatrice i ukrašeno božićno drvce.

Čaše se mogu odmah naručiti i odličan su izbor za pića poput whiskeyja, gin-tonica ili omiljenih koktel kombinacija, a za gin-bocu i prosecco gift box možete se pribilježiti i naručiti od 2. studenog.

Checkirajte set čaša ovdje i to za 45,00 kuna po komadu, te gift box boce i prosecca za 390,00 kuna.