FOTO by Amazon

Dom

Sve što želimo su čaše koje plutaju u bazenu!

Antonija Andabak 31. svibnja 2020.

Čaše za vino nezaobilazan su ljetni must-have rekvizit za ulitmativno opuštanje. Još ako su vam na dohvat ruke u bazenu...pun pogodak!

Iako nas vrijeme baš ne služi za skorašnji početak ljeta, nije zgoreg pripremiti se za idealne uvjete omiljenog godišnjeg doba.

Već i ptice na grani znaju da nam ovo ljeto neće biti nalik prijašnjim, bezbrižnim vremenima, već ćemo i dalje, na neki način, poduzimati mjere socijalne distanciranosti. No, ništa za to.

Unatoč gore navedenom, ništa vas ne može spriječiti da i dalje uživate u ljetnom periodu, osobito za vrijeme godišnjeg odmora jer će vrijeme zasigurno biti lijepo i mamit će vas da se uhvatite boju uz čašu dobrog vina!

I dok ćete se možda morati na neko vrijeme odreći vrućih, egzotičnih krajeva, izvucite maksimum od ljeta i organizirajte mini pool party ili istom prisustvujte uz odgovarajuće rekvizite!

Jedni od rekvizita u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled, zasigurno su genijalne plutajuće čaše za vino koje, kao što im sama riječ kaže, plutaju u vodi te se uvijek nalaze na dohvat ruke!

Možete zamisliti scenu u kojoj ugodno plutate na svom luftiću u bazenu, ožednite i poslužite se koktelom ili Rosé vinom jednim pokretom ruke.

Sve ako i nemate “pravi” bazen, sigurni smo da imate alternativu poput manjih obiteljskih bazena gdje će plutajuće čaše zasigurno poslužiti i to na bilo kojem “terenu“, čak i u kadi! Ove su čaše nelomljive, a njihova cijena je 23$ za set od dvije čaše.

Iste možete naručiti na web shopu Amazon OVDJE.