FOTO by Instagram @mertramazandemir

Poznati

Sve što niste znali o glavnom glumcu serije „Zlatni kavez“, a znamo da vas zanima!

Daria Lovrić 07. srpnja 2023.

Fatalni, mladi Mert Ramazan Demir mami uzdahe žena diljem svijeta!

Vjerujemo da ste se do sada već navukli na seriju „Zlatni kavez“, međutim ako niste, sada ćete sigurno postati najveća obožavateljica. Naime, serija prati priču o dvije bogate obitelji povezane jednom odličnom ljubavnom pričom.

Turska dramska serija “Zlatni kavez” emitira se na Novoj TV, a osim intrigantne radnje, pažnju su privukli i glumci.

Iako u seriji glumi razvratnog bogataša, u stvarnosti je 25-godišnjak koji je zahvaljujući seriji “Zlatni kavez” postao jedan od najpoželjnijih Turaka. Naravno, riječ je o Mertu Ramazanu Demiru koji u seriji “Zlatni kavez” glumi Ferita.

Popularni glumac rođen je 28. siječnja 1998. godine u Şileu, na crnomorskoj obali Istanbula. U srednjoj školi bavio se nogometom i košarkom, a time i dan danas uz stolni tenis, plivanje i boks održava top formu.

S glumom se prvi put susreće sa 17 godina glumeći u kazališnoj drami „Hamlet“. Iako je kasnije radio na raznim projektima, „Zlatni kavez“ jedna je od prvih serija u kojima se okušao. Upravo ga je ona vinula u visine i učinila ga jednim od najpoželjnijih glumaca koji mami uzdahe žena diljem svijeta.

Mert Ramazan Demir nedavno je dao intervju za IN magazin i otkrio kako ga je uloga Ferita promijenila.

”Ovo je tako čudno. Nakon 6 dana igranja ove uloge i mnogo sati… svi me pitaju jesu li Ferit i Mert iste osobe. Ali upravo suprotno, prije nego li je ovaj projekt počeo, ja sam bio sasvim drugačiji muškarac. Ali kada sam počeo igrati ulogu Ferita, polako sam postao on tijekom procesa. Ponašam se kao Ferit u svom svakodnevnom životu. Mijenjam se ovisno o Feritovom raspoloženju. Nekad ako je taj dan na redu scena s razmaženim Feritom, ja postanem razmaženo dijete! Ako će biti ljut ili vikati na nekoga, ja ću provesti ostatak dana ljut” – napominje Mert.

”Generalno, Ferit je razmažen, samodopadan, čak i previše samodopadan do razine narcizma. Ne uvažava ničije mišljenje osim svojeg, ne cijeni ništa. Najviše cijeni svojeg djeda, u kojem vidi najveći autoritet. Osim njega, spreman je odustati od bilo koga. Nakon što dobije ono što hoće, nastavlja sa svojim životom” – govori Mert.

Radnja serije začinjena je ljubavnim zavrzlamama. Naime, Feritova supruga u seriji Sejran s njime u braku završila suprotno svojoj volji, a u spomenutom braku trebala je biti njezina sestra.

”Ona mu uništava ego. Jedini je razlog što ona ne pripada Feritu. Možda nakon što je osvoji, Seyran će postati bezvrijedna za njega. Razlog zašto mu je toliko dragocjena je taj što je ona neprestano u konfliktu s njim”, ispričao je Mert.

Naime, šuška se da su Mert Ramazan Demir i glumica Afra Saračolu u vezi, a nedugo nakon početka snimanja serije glumica je i prekinula vezu sa svojim dugogodišnjim dečkom.

Podaci pokazuju da na Novoj TV svaku minutu ovu seriju u prosjeku prati gotovo 370.000 gledatelja čime ostvaruje 34,7 udjela u gledanosti i najgledanija je serija na svim TV kanalima. Seriju “Zlatni kavez” možete pratiti od ponedjeljka do petka odmah nakon Dnevnika Nove TV.