FOTO by Waifair

Dekor

Sve što nam treba ovih dana ovaj je stolić koji ima skriveni hladnjak u ladici!

Antonija Andabak 21. prosinca 2020.

Stigao je trenutak kad se više ne moraš ni dizati s kauča po pivo...

Ako provodite više vremena u svojoj dnevnoj sobi – bilo da radite, gledate TV i filmove te ovih dana planirate uložiti u elegantan namještaj s dodatnom pogodnošću, pogledajte video smart stolića s ladicom u kojem je ugrađen hladnjak. Ovaj je video snimio jedan korisnik TikTok-a i pogađate – isti je postao viralan u kratkom roku!

@ritzypabla

Coffee Table + Fridge… Best. Investment. Ever! #howtoadult #adultmoney #howtoquarantine

♬ Adult money probs – Jake Hall

Korisnik TikToka @ritzypabla postavio je video zapis pametnog stolića koji već ima 9,5 milijuna pregleda. Prva i ujedno super-cool stavka koju sadrži ovaj pametni stolić, duboka je ladica s ugrađenim sistemom hlađenja koja je logično – dupkom puna pića različitih okusa i namjena.

Ladica ima i automatsko osvjetljenje te druge dvije klasične, plitke ladice u koje stanu grickalice i ostale stvari koje želite uvijek u svojoj blizini. LED svjetla ispod stolića daju hi-tech izgled i upotpunjuju ovaj revolucionaran komad namještaja.

Ostale značajne značajke pametnog stolića? S obje strane stola nalaze se dvije skrivene utičnice, USB priključci za punjenje i dva Bluetooth zvučnika. Osim toga, u ploču od kaljenog stakla ugrađena je dodirna upravljačka ploča koja omogućuje jednostavnije korištenje moderne tehnologije.

Cijena ovog pametnog stolića iznosi 8.500,00 kn te smo provjerili može li se dostaviti u Hrvatsku ali se zbog situacije s pandemijom, isporuka vrši jedino unutar Sjedinjenih Država.