FOTO by Mango

Moda

Sve oči će biti uprte u ovu crno-bijelu Mango haljinu s izrezom na leđima!

Mia Vodopija 10. rujna 2021.

Ovaj odjevni komad jednostavno morate imati!

Ljeto, kao najtoplije godišnje doba, polako dolazi kraju. Iako su dani kraći, i dalje se sjećamo glavne ljetne karakteristike koja nas prati tijekom cijele godine – haljina!

Unatoč popularnom vjerovanju, haljine nisu rezervirane samo za ljeto i vrućine. Haljine debljih materijala ili dugih rukava su super odabir za jesenske, pa i zimske mjesece.

549.90 KN

Crno-bijela boja privlačna je u modnom svijetu bilo kada, ali osobito u jesenske dane. Ovo godišnje doba rezervirano je za kombiniranje i poigravanje s printevima i bojama, a naši omiljeni high street brendovi nam upravo to dozvoljavaju.

549.90 KN

Svakog tjedna predstavljaju novitete vrijedne pažnje, a ova crno-bijela haljina jedna je od takvih rijetkih primjeraka koje vrijedi zasebno predstaviti. Čvrsta viskozna tkanina s izrezom na leđima pruža osjećaj seksepila, ali i sofisticiranosti.

549.90 KN

Stil ove haljine dugih rukava je mini, uz koji ćete posebno akcentirati vaše noge. Ono što nas je najviše osvojilo je to što je ova haljina odlična opcija za party, izlazak ili večernji event.

Pristajat će uz gležnjače, čizme iznad koljena ili elegantne potpetice, ovisno o tome što više preferirate. Crno-bijela Mango haljina je komad za kojim će fashionistice poludjeti i već sada znamo da će biti često viđana na modnoj strani Instagrama!

549.90 KN

Ova Mango crno-bijela mini ljepotica dođe 549,90 kuna i možete ju kupiti u poslovnicama Manga ili preko web stranice OVDJE.