FOTO by Zalando

Elegant

Sve modne poslastice od sada dostupne na jednom mjestu!

PR 07. rujna 2023.

Je li se u moru darovnih kartica istaknula jedna koja ima nešto što nijedna druga ne nudi?

Danas ću s vama podijeliti svoje iskustvo sa SuperCard Fashion karticom, koja mi već neko vrijeme privlači pažnju. Ova kartica nudi jednostavan i praktičan način za kupovinu odjeće, obuće i modnih dodataka, a ja sam je nedavno iskoristila za kupovinu na Zalando internetskoj trgovini. Inače, karticu je moguće iskoristiti u više od 300 fizičkih i online trgovina, a dolazi u iznosima od 25 i 50 eura.

Prvo, želim istaknuti kako je korištenje Fashion kartice bilo izuzetno brzo i efikasno. Proces dobivanja kartice bio je jednostavan; nakon narudžbe, ona stiže na vašu adresu kroz nekoliko dana. Osim online, možete je kupiti i u trgovačkim lancima poput  Super i Maxi Konzuma, Interspara, Spara, KTC-a i Studenca.

Upute za njeno korištenje nalaze se na njoj i vrlo kratko i jasno objašnjavaju kako se kartica može iskoristit. Kao i na svim SuperCard karticama u uputama na kartonu jasno je naglašeno da se one mogu iskoristiti jednokratno, tako da sam odmah znala kako je mogu potrošiti.

SuperCard Fashion kartica
SuperCard Fashion kartica

Naime, kartica se aktivira na ovoj web stranici te je odmah spremna za korištenje. Aktivira se na način da se osim osobnih podataka unese i jedinstveni kod kojeg čini 12 posljednjih znamenki barkoda kartice.

Nakon što to učinite, na vašu mail adresu siže kod koji unosite pri kupovini u odabranoj trgovini ili, ako je riječ o fizičkoj trgovini, pokazujete prije plaćanja na blagajni.

Nema dugih i kompliciranih postupaka registracije ili čekanja na odobrenje. To je svakako veliki plus za sve one koji žele brzo i jednostavno započeti sa shoppingom.

Trgovina Zalando

Kupovina na Zalandu vrlo je jednostavna, a ova internetska trgovina obiluje ponudom što povoljnijih, što skupljih robnih marki. Nakon pretraživanja kategorije jakni i kaputa, pronašla sam kožnu jaknu točno onakvu kakvu sam tražila za ovo prijelazno razdoblje te je s veseljem ubacila u košaricu.

Prilikom kupovine u internetskoj trgovini Zalando, kod koji mi je prethodno stigao na mail unijela sam netom prije plaćanja u prostor „Vaučer/Poklon-kartica“ te još jednom potvrdila da želim iskoristiti poklon- karticu. Drugim riječima, vrlo jednostavno i brzo, sve ono čemu težimo da današnje poklon kartice budu.

SuperCard Fashion kartica
SuperCard Fashion kartica

Fashion kartica za svaku priliku

Po mom mišljenju, jedna od najvećih prednosti SuperCard Fashion kartice je mogućnost biranja trgovine u kojoj ćete je koristiti. To znači da niste ograničeni samo na određeni brend ili trgovinu, pa čak ni na to želite li je iskoristiti u fizičkoj ili internetskoj trgovini. Bez obzira jeste li zaljubljenik u visoku modu ili volite casual stil, ova kartica omogućuje vam da pronađete ono što vam najviše odgovara.

Jedan od ključnih faktora koji me privukao kod ove kartice je fleksibilnost koju nudi. Na primjer, možete je koristiti za kupovinu odjeće za sebe ili je darovati nekome kao poklon. To je idealno rješenje za sve one koji žele pokloniti nešto posebno, ali ne znaju točno što. Umjesto da se odluče za određeni poklon bon ili proizvod, mogu jednostavno darovati SuperCard Fashion karticu i dopustiti osobi da sama odabere ono što želi. To je sjajan način da pokažete pažnju i brigu prema svojim bližnjima neovisno o njihovim godinama i preferencijama.

SuperCard Fashion kartica
SuperCard Fashion kartica

Sve u svemu, moje iskustvo sa SuperCard Fashion karticom bilo je izuzetno pozitivno. Brzina, fleksibilnost i praktičnost koje nudi čine je idealnim izborom za sve koji vole modu i žele jednostavan način plaćanja. Bez obzira jeste li je iskoristili za vlastite potrebe ili je darovali nekome kao poklon, ova kartica donosi mnogo prednosti.

Kada sljedeći put budete razmišljali što pokloniti dragoj osobi, svakako u obzir uzmite SuperCard Fashion karticu te usput provjerite ostatak bogatog izbora koji nudi SuperCard.

Ja već sada znam što ću prijateljici pokloniti za njen rođendan, a vi?