FOTO by Gingerray

Zabava

Svakoj vrtnoj zabavi ovog ljeta potrebna je nova verzija igre “Križić kružić”!

Krešimir Šustić 26. lipnja 2020.

Gubitnik pije jednu kratku!

Sunčano vrijeme u svima nama budi neopisivu radost i potrebu da čim više slobodnog vremena provodimo izvan četiri zida u dobrom društvu, ispijajući najdraže koktele u potpuno opuštenom raspoloženju.

Tako svoje predivne interijere sve više zamjenjujemo vrtovima, dvorištima i terasama, pogotovo ako planiramo zabavu na kojoj će se naći ljubitelji društvenih igara.

Ponekad je uistinu zanimljivo igrati neke od klasika uz kapljicu alkoholnih pića jer rezultati i maštovitost mogu biti očaravajući, ali i veoma urnebesni, što stvara dodatnu pozitivnu atmosferu.

Svi mi u svom društvu imamo nekoga kome je bitna pobjeda i nervira se svaki put kada izgubi, a ovaj proizvod je idealan za takvu vrstu ‘razbibrige’ na otvorenom.

U pitanju je svima dobro znana igra koju smo naviknuli igrati samo na papiru – križić kružić, a ovog puta nam dolazi u mega izdanju koje je stvoreno za eksterijere i vrtne zabave.

Set se sastoji od deset kružića i deset križića, te od polja napravljenih od užeta u koje taktički i manipulativno stavljamo određeni znakić kako bi skupili tri ista u nizu.

Atmosferu dodatno možete zagrijati svojim pravilima, poput onoga da gubitnik pije jednu kratku i slično.

Zamislimo samo najdraže ljude i smijeh koje nam pruža ova omiljena igra iz djetinjstva i već je to dovoljan razlog koji će nas potaknuti da je odmah nabavimo na LINKU.