FOTO by Sinsay

Dekor

Svakoj terasi i balkonu potreban je fenjer iz Sinsaya po cijeni od 49,90 kuna!

Krešimir Šustić 27. srpnja 2020.

Niska cijena i moderan dizajn osvojili su nas na prvu!

Dolaskom toplijeg vremena, terase, balkoni i vrtovi zamjenjuju dnevni boravak, te se večernja opuštanja uz čašu vina ili druženja s prijateljima sele u eksterijer našeg doma.

Kako bi vrijeme koje provodimo na otvorenom bilo što ugodnije i opuštenije, potrebno je prilagoditi vanjski prostor svim našim potrebama i začiniti ga sitnicama koje će ga učiniti pravom oazom mira.

Dvije trgovine, jedan tabure, cjenovna razlika 180 kuna!

Prilikom uređenja trebamo pripaziti da ne pretjeramo s bojama kako završni izgled ne bi bio prekičast, te da ne unesemo preveliki broj nepotrebnih stvarčica koje daju osjećaj “prenatrpanosti”.

Jedinstven duh najbolje možemo postići dodavanjem nekoliko dekoracija koje će dati poseban štih i ugođaj, a zbog svoje upečatljivosti neće ostati nezamijećene.

U potrazi za detaljima koji zapinju za oko, završili smo na web shopu brenda Sinsay, koji je osim po modnim novitetima, poznat po sitnicama koje unose “ono nešto” u kutke našeg životnog prostora.

Sedam neodoljivih modela fenjera koje smo upecali, idealna su prilika da guštanje na terasi uz ispijanje kave, čitanje omiljenog štiva ili uživanje uz omiljeni koktel navečer postane svakodnevna rutina.

Dolaze u metalnom i drvenom dizajnu, s ručkicom koja omogućuje da ih objesimo na povišeno, a svojim klasičnim crnim, bijelim i zlatnim tonovima mogu se uklopiti u svaki dio eksterijera.

Cijena od 39,90 i 49,90 kuna, prilika je da svoju oazu mira obogatimo nečim jednostavnim i upečatljivim klikom na LINK.