Astro

Svaki horoskopski znak ima svoj koktel. Saznaj koji je tvoj!

Krešimir Šustić 02. srpnja 2020.

Ljetne poslastice kojima je teško odoljeti!

Sunce je izašlo, majice su bez rukava, ljudi su veseliji, horoskop izgleda besprijekorno i život trenutno ne bi mogao biti bolji, čak ni u bajci.

No jedna je stvar sigurna, svakom horoskopskom znaku potreban je koktel koji ga najbolje opisuje i koji pristaje uz njegov jedinstven karakter.

Uostalom, ništa ne nadoknađuje dugu i napornu zimu, bolje od alkoholnog miksa pića koji stvara dobru atmosferu i vodi nas na neka egzotična mjesta.

U nastavku pogledajte što najviše odgovara vašem znaku i neka vam i ovo ljeto bude odlično!

Nekoliko alkoholnih pića tjedno može biti bolje za mozak od izbjegavanja alkohola

OVAN – Začinjena Margarita od lubenice

Začinjena margarita od lubenice savršena je za strastvenu stranu ovna, a ističe se vatrenom crvenom bojom koja im je jedna od dražih.

BIK – Piña Colada Sangria

Pragmatični i odgovorni bik obožava se opijati svojim koktelima, jer on zna da kakvi god bili uvijek će biti jeftiniji od onih u baru.

BLIZANCI – Kivi – limun koktel

Jedino što u vezi s osobnošću blizanca ostaje isto je da ništa nije konstantno, zbog čega će cijeniti ovaj koktel od kivija i limete koji varira okusima.

RAK – Limunada s vodkom

Voli lagani, slatki okus koji odgovara njihovoj osobnosti, a ova limunada načinjena je po njihovom izboru te čini klasični ljetni napitak.

LAV – Krastavac-avokado Daiquiri

Voli biti tretiran kao kralj, a ne želi ništa manje od svog koktela, stoga je ovo prava stvar koja će ih oduševiti i ovoga ljeta.

DJEVICA – Koktel kamilica, gin i vrhnje

Djevica voli bilje, voće i hranu spravljenu na čim prirodniji način, a ova smirujuća kombinacija je lagana opcija koja im u potpunosti odgovara.

VAGA – Kokel jagoda-timjan

Poznati ljubitelj ravnoteže, privlači koktel koji uravnotežuje svoje sastavne dijelove, što je slučaj kod ove mješavine jagode i timijana.

ŠKORPIONRosé vinski spritzer

Snalažljiv znak čiji će koktel vjerojatno biti odraz toga, stoga će iskombinirati na brzinu od sastojaka kojih ima u hladnjaku pravu slasticu.

STRIJELAC – Limunada s Ginom i ružom

Avanturistički strijelac traži novosti u svemu što radi, vidi i jede, pa će tako i po pitanju koktela pokušati pronaći nešto novo.

JARAC – Punč od mrkve i ananasa

Jarac se može ponekad potruditi da se prepusti zabavi, zato je ovaj prirodni spoj odličan izgovor da pozove prijatelje da se opuste i druže.

VODENJAK – Mojito od maline

Društvenom leptiru, vodenjaku, najviše odgovara koktel koji godi većini ljudi, a dobra je prilika da se pokrenu razgovori i zabava do jutra.

RIBE – Pikantni koktel od ananasa

Ribe se ne osjećaju nigdje bolje nego na plaži, pa je tako ova tropska poslastica prava prilika da barem okusom budu uz more.