FOTO by Amazon

Dom

Svaki doručak je slađi uz Mickey Mouse set kuhinjskih aparata

Krešimir Šustić 23. rujna 2020.

Osim što su praktični, odlično služe kao upečatljive dekoracije

Zahvaljujući brojnim internetskim platformama na kojima možemo obaviti shopping, nudi nam se mogućnost kupovine raznih stvari koje nam trebaju, ali i onih koje nas mame povoljnim cijenama. Naravno, tada nam nema druge nego ih smjestiti u virtualnu košaricu.

Moderno doba nam je donijelo to da možemo imati unikatne stvarčice u svojim domovima i samim time naručiti predmete koji će u naše životne prostore donijeti osobni touch.

Tako često imamo prilike vidjeti popularnog crtanog junaka iz tvornice Disneya, Mickey Mousea, koji je postao stalni stanovnik naših interijera, te svojom šarmantnom pojavom osvojio svaki kutak naših oaza mira.

Ovoga puta omiljeni mišić je spreman osvojiti naše kuhinje malenim aparatima na kojima se nalazi njegov lik i od jutra nam život učiniti ljepšim, radosnijim i izmamiti nam osmijeh na licu.

Toster, pekač za vafle i aparat za kavu + šalica dolaze u crvenoj boji, te su ukrašeni motivima koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim od ranog jutra.

$25.10

Tako najbitniji obrok u danu, doručak, možemo započeti u veselom raspoloženju koje će nas držati nasmijanima čak i ako nas iznenadi jesenska kiša i tmurno i sivo vrijeme.

$24.38

Vafl u obliku Disey ikone ili tost s obrisom šarmantne glavice, najmlađim članovima obitelji postat će omiljena hrana koju će čak poželjeti nositi i u školu za užinu.

$32.99

Svaki aparat se prodaje zasebno, no ako se odlučite za sva tri, dobivate ih po posebnoj cijeni od samo $82.47.