FOTO by Vivre.hr

Dekor

Svaka kuma treba ovu pink pljoskicu za svadbu!

Antonija Andabak 14. lipnja 2021.

Must have rekvizit svakog vjenčanja

Kada usporedimo broj vjenčanja prošle godine i ove, sa sigurnošću možemo reći da je stiglo opuštenije vrijeme kada je moguće organizirati vjenčanje sa željenim brojem ljudi. Osim što se mnogobrojni gosti trude zablistati u svom najboljem izdanju, potrebno je misliti i na modne detalje koji će čitavu pojavu istaknuti.

Torbice, naušnice i sandale na visoku petu, podrazumijeva se da podižu kombinaciju, a što ako vam otkrijemo da smo upravo pronašli nešto što će podizati cijelu atmosferu? Na web shopu Vivre, ljetnog favorita kada su u pitanju domišljate stvarčice, pronašli smo set džepne boce i dvije čaše za žestoka pića, poznatiju kao „pljoskicu“ koja dolazi u neponovljivoj pink nijansi s glitter efektom!

Spomenuti efekt momentalno nas je podsjetio na sva događanja kojima će mnogi prisustvovati ovog ljeta, a primijetili smo da bi posebno dobro pristajala svim kumama na vjenčanjima jer je ona, poslije mladenke, druga najvažnija osoba tog događaja koja mora opravdati svoju ulogu!

Ako naginjete glamuroznim detaljima poput glittera, ova će džepna boca biti efektniji modni dodatak od svih koje ste odabrali za taj dan, a ako ste kojim slučajem odabrali ružičaste nijanse za tu prigodu, ne moramo posebno ni isticati dobitnu kombinaciju s ovom pink pljoskicom.

Nas je ista oduševila, baš kao i mnoge kupce pa je na web shopu Vivre.hr nestala za tili čas, no dali smo si truda pronaći istu i uspjeli na web shopu Amazon gdje ju možete naručiti ne samo u pink varijanti već u mnoštvo drugih nijansi!

Kada malo bolje razmislimo, bilo vjenčanje ili ne, jednu glitter džepnu bocu s mini čašama morate imati kako bi u stilu nazdravili za bolje sutra!