FOTO by Instagram @fashion.glaam

Iće & piće

Svadbene torte koje su osvojile Instagram!

Viktoria Mikulić 24. veljače 2022.

Jedno je sigurno - nitko neće odbiti desert!

Uz odabir vjenčanice, frizure, šminke, prstena, pjesme za prvi ples i buketa koji su primarni prilikom planiranja vjenčanja, tu je još jedan važan detalj koji ne smijemo zaboraviti.

Riječ je o svadbenoj torti koja stiže u ponoć, a u koju su uprte sve oči u dvorani. Tih nekoliko minuta, ona je u centru pozornosti od strane svih uzvanika, baš kao što su to mladenci na svom prvom plesu.

Mnogima je najbitnije da očarava izgledom, ali jednako tako i okusom, kako gostima ne bi dali povoda za kritiziranje nakon vjenčanja.

Naravno, to je malo teže postići jer ono što je čini najljepšom, ponekad nije toliko ukusno. Stoga mnogi za fotografiranje biraju jednu tortu, dok kasnije na stol stiže kriška skrivene torte.

Biskvit, lagana čokoladna krema i hrskavi detalji poput pistacije, badema ili oraha samo su neki od sastojaka koji su najpopularniji, a tu je i famozni ledeni vjetar s komadićima voća, kao alternativa čokoladnoj torti.

No mi ćemo se ovog puta ipak posvetiti vanjskom dijelu torte, odnosno njezinom ukrašavanju. Na Instagramu smo pronašli 15 kreativnih ideja koje će mnogima biti prvi odabir za svadbenu tortu. Netko preferira klasično izdanje bez previše dodataka, eventualno malo zelenila, dok drugi sanjare o torti na kat prepunoj ruža ili bisera.

Naš prijedlog je ne slušati druge prilikom odabira vjenčane torte, već odabrati onu koja se vama sviđa, jer ipak ćete je vi prvi kušati.

Pogledajte ove ljepotice koje bi mogle postati san svake buduće mlade: