FOTO by Jimmy Choo

Moda

Svadbene cipele s predimenzioniranom mašnom zasjenit će i vjenčanicu!

Viktoria Šafranić 22. travnja 2021.

Ekstravagantne i elegantne, Jimmy Choo vjenčane cipele osvojit će svaku buduću mladenku...

Planirate vjenčanje u narednim mjesecima i već ste upikirale savršenu vjenčanicu, no još uvijek niste pronašle cipele iz snova? Možda se one čine kao sporedni dio outfita za najvažniji dan u vašem životu, no upravo su cipele najzaslužnije da taj važan životni trenutak prođe bez dodatnog stresa.

U njima ipak moramo provesti čitav dan i noć, stoga bismo vam mi sve do danas predložili obuću, neovisno o tome radi li se o sandalama ili salonkama, koja dolazi s prikladnom petom do 6 cm.

Graciozne sandale promijenile su naše mišljenje i spremni smo izdržati u ovim visokim potpeticama čak 24h, samo kako bi krasile naša stopala na vjenčanju. Ako smatrate da to nećete moći izvesti, dovoljno ih je imati u nekoliko prvih sati za magične fotografije.

Asimetrične AVELINE sandale izrađene su u Italiji, a djelo su slavnog modnog mogula Jimmy Choo. Ove ljepotice dolaze u bijeloj boji i dizajnom su veoma jednostavne, a detalji us oni koji izazivaju wow efekt. Ukrašene su s dvije predimenzionirane mašne zbog kojih su nam oči zaiskrile.

Jednu sandalu krasi mašna s prednje strane koja se nalazi na remenčiću, dok je na drugoj sandali mašna sa stražnje strane. Iako je riječ o nježnoj boji, upravo ih ta raznolikost čini još upečatljivijima.

Romantične Jimmy Choo štikle nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a njihova cijena iznosi 775 €. Ukoliko taj iznos imate na raspolaganju i najradije biste u njima izrekle sudbonosno DA, ovaj profinjen par cipela možete naručiti putem LINKA.