FOTO by Instagram @alen.bicevic and luka_dubroja

Zabava

Suze u očima! Alen Bičević na trenutak oživio Massima!

Una Lora Banjac 13. svibnja 2024.

Pjesmom "Mali krug velikih ljudi" Alen je ostavio sve bez teksta...

Sinoć je završila jedanaesta epizoda showa Tvoje lice zvuči poznato, a svoju je treću pobjedu odnio Alen Bičević koji je i gledatelje i publiku oduševio transformacijom u nikad prežaljenog Massima.

Legendarni Massimo donio mu je sreću, a malo je reći da je Alen u potpunosti uspio donijeti njegovu energiju na pozornicu.

Pjesmom ‘Mali krug velikih ljudi’ odao je počast preminulom velikanu hrvatske glazbene scene, a tijekom pobjedničkog nastupa na pozornici su mu se pridružili ostali kandidati, članovi žirija i voditelji koji su u duhu pjesme međusobno podijelili trenutak zajedništva.

Instagram @alen.bicevic and luka_dubroja

“Znaš što je vrhunac imitacije? Kada te čovjek pogleda 20 sekundi i onda zažmiri i tijekom cijele transformacije i izvedbe čuje i osjeti samo Massima. Jednom sam ti rekao da nisi normalan, a danas ću ti reći – Alene, ti si kralj”

komentirao je Mario nakon Alenovog nastupa, a pohvalama se pridružila i Minea poručivši:

“Meni su se miješale emocije – tuga i sreća. Tuga jer sam gledala Massimov lik i ove fotografije koje su se vrtjele – taj njegov pogled i dobrotu koju je imao. Više toga nema, ali ima ljubavi i sjećanja prema Massimu koje neće nikada nestati među nama koji smo ga voljeli. A tu je sreća jer si ti toliko dobar, talentiran, vjerodostojan, uporan, marljiv i ti si jedno biće koje bih mogla stalno hvaliti. Ja sam imala osjećaj da je Massimo tu, kao i njegova energija, i to si toliko lijepo donio”

Instagram @tlzphr

No nije samo žiri taj koji je ostao bez teksta. Naime, nakon Alenovog sinoćnjeg nastupa u 11. epizodi ne stišavaju se ni reakcije oduševljenih gledatelja.

„Bravo, bio si najbolji“

„Ti si neponovljiv“

„Suze, ponos i divljenje. Savršen i neponovljiv“

„Nitko ovo ne bi ovako dostojanstveno i maestralno odradio kao ovaj kralj!“

„Ti si pobjednik sezone“

„Isti Massimo, maska, kretnje, glas, sve“

„Jezivo je koliko si identičan Massimu“

glasili su neki od brojnih komentara kojima se pridružujemo jer nas je Alen stvarno ostavio bez teksta!