FOTO by Elegant.hr

Elegant

Sutra slavimo 5. ročkas i darujemo te najslađim nagradama

admin 02. studenoga 2021.

U nastavku donosimo sve atraktivne nagrade koje imaš priliku osvojiti...

Nismo se ni okrenuli, a još jedna godina prošla. Bilo je tu puno razmišljanja, pokušaja, kreativnosti, učenja, kako bi vam donijeli najaktualnije trendove te vas svakodnevno inspirirali u životnim aktivnostima i zadacima. Nadamo se da smo u vašim očima uspjeli opravdati status lifestyle portala te da su vam neki od naših članaka relaksacija tijekom užurbanih i stresnih dana.

Naravno, naš uspjeh je i vaš uspjeh. Da nije bilo vas, naših dragih i vjernih čitatelja, ništa od ovoga danas ne bi bilo moguće. Svaki vaš lajk, komentar i share nama puno znači. Uz zanimljive članke koje se trudimo plasirati, do sada smo odradili preko 1000 igri darivanja i trudili se one najvjernije nagraditi, no ponekad nismo uspjeli baš svima nešto pokloniti, iako smo to silno željeli.

Povodom 5. rođendana posjetili smo svima omiljeni Primark i iz bogate ponude odabrali samo najslađe artikle. Favoriti među njima su dakako Mickey Mouse, Minnie Mouse i Harry Potter.

Nadamo se da su i vama proizvodi preslatki i da ćete sutra biti u niskom startu u pokušaju lova na jednu od njim.

Igre darivanja bit će postavljenje na Elegant Instagramu i Facebooku, a na vama je da pratite i uključite se u najslađu proslavu rođendana.