FOTO by IMDb

Film

Sutra kreće prikazivanje 3. sezone serije Sex Education!

admin 16. rujna 2021.

Napokon još jedan petak proveden u binganju!

Nakon dugo vremena dočekali smo 3. sezonu serije Sex Education i možemo bezbrižno rezervirati petak za gledanje osam epizoda u komadu.

Nakon što smo prije koji dan uživali u prvih pet epizoda serije La Casa de Papel sada nas očekuje još jedna poslastica, nešto drugačijeg žanra.

Nakon pljačkaša u crvenom na scenu stupaju srednjoškolci kojima se u glavama vrti samo jedna stvar – sex!

Sex Education aludira na nešto što bi nas trebalo educirati, ali nakon odgledane prve dvije sezone možemo zaključiti da tu ima svega, osim edukacije.

Očekivanja od treće sezone su velika jer nas očekuje dosta otpetljavanja zamršenih čvorova. Otis je napokon izjavio ljubav prema Maeve, no sve je zakomplicirao njen susjed u kolicima Isaac.

Maeve je saznala da joj se mama ponovno drogira i prijavila je dječjoj službi, a ljubavni trokut između Adama, Erica i Rahima postaje sve napetiji.

Nekoliko ljudi uključenih u produkciju serije svojim su objavama na društvenim mrežama još više podigli prašinu. Asa Butterfield aka Otis nedavno je napisao: “Ne možemo dočekati s prikazivanjem“, dok je kostimografkinja Rosa Dias izjavila: “Kraj treće sezone imat će eksplozivan završetak“.

Treća sezona sezona serije Sex Education kreće s emitiranjem 17.09. u 9 sati ujutro, ali nadamo se da ćete se malo strpjeti i isplanirati cjelovečernje binganje omiljene humoristične serije.