FOTO by IMDb

Film

Sutra izlazi 2. sezona serije Emily in Paris

admin 21. prosinca 2021.

10 novih epizoda "slistit" ćemo u jednoj večeri

Nakon što je prošle jeseni serija Emily in Paris stigla na Netflix početni utisci na kritičare nisu bili najbolji te je postala predmet ismijavanja zbog načina na koji je prikazala neobičnu verziju francuske kulture.

Marylin Fitoussi, kostimografkinja serije izjavila je da je ovo serija koju će Francuzi najviše mrziti!

Na kraju se ispostavilo da se zapravo radi o seriji koju su mnogi s oduševljenjem prihvatili, a njena šašava i romantična radnja bila je pravi odmor za sve umorne duše.

Više od same radnje pažnju su privukle odjevne kombinacije, a za njih najveće zasluge ima Patricia Field koja se pobrinula za sve modne krpice serije “Sex and the City“.

Za drugu sezonu, koja izlazi sutra, gospođe Fitoussi i Field bile su odlučne pomaknuti modne izričaje na novi level.

Modni stil glavne glumice postat će još sofisticiraniji i odvažniji, dok će i ostale glumice, poput moćne šefice Sylvie, unaprijediti granice francuske mode. Metalik radna odijela i dramatične resice postat će simboli nove modne kulture u Parizu.

Neki od najekstravagantnijih lookova sezone pripadaju novom liku, modnom dizajneru Gregoryju Elliottu Dupreeju (Jeremy O. Harris).

Prvi put se pojavljuje u Saint-Tropezu sa zeleno-bijelim kaputom od umjetnog krzna Casablanca prebačenim preko ramena i floppy Patou šeširom na glavi (sa žutom pribadačom za cvijeće Dolce & Gabbana).

Nakon kompliciranog ljubavnog trokuta između Camille (Camille Razat) i Gabriela (Lucas Bravo), čini se da će Emily (Lily Collins) morati odlučiti hoće li nastaviti svoju vezu s Gabrielom ili će Camille reći istinu o njihovoj nevjeri.

Tvorac Darren Star dao je naslutiti da će Emily donijeti neke “iznenađujuće teške odluke” u sezoni koja slijedi. 

Nadamo se da ste za sutra pripremile bocu vina i da ćete u dobrom društvu u jednom dahu pogledati svih deset epizoda.