Zabava

Sutra idemo na “Be Yourself” party

admin 22. studenoga 2023.

Miriše na dobru zabavu…

Sutrašnja večer u Matis Lounge Baru u Zagrebu po mnogo čemu će biti posebna jer u 18.00 sati počinje “Be Yourself” party na kojem će tvrtka Bijelić Co predstaviti još jednu uspješnu suradnju odnosno globalni brand prisutan na hrvatskom tržištu.

U suradnji s agencijom 21 Production ovo će događanje, uz nekoliko iznenađenja, uljepšati i bogat program  kojem će prisustvovati poslovni partneri i svi oni koji već godinama sudjeluju u uspjesima tvrtke Bijelić Co.

Očekuje se vrhunska zabava za čije će moderiranje biti zadužen Daniel Bilić, poznati glas radio stanice Yammat FM. Otvoreni bar i odlična hrana zasigurno će zagrijati atmosferu kojoj će dodatno doprinijeti i spektakularan cabaret show u izvedbi vrhunskih akrobata, plesačica i plesača plesne skupine MINT.  

Imamo pozivnicu…

Veselimo se kada radni tjedan možemo začiniti dobrom zabavom i što ćemo imati priliku biti dio “Be Yourself” priče o kojoj ćemo vam više detalja otkriti nakon povratka u naše redakcijske odaje. 

U izvrsnom društvu Influencerica @s.lada.k, @picek_original i @v.vjeveric i glazbenice Mirne Škrgetić popratit ćemo i objaviti zanimljivosti i dojmove s ELFBAR “Be Yourself” eventa te vam ispričati jesmo li uspjeli biti ono ono što ovaj event želi, biti „mi“.

Pratite nas i budite dio “Be Yourself” priče

Dio atmosfere eventa sutra ćemo prenijeti i na naše društvene mreže stoga nas pratite i budite dio “Be yourself” priče.

Uskoro donosimo i bogatu galeriju dojmova sa zabave koja bi nas trebala uvesti u festive sezonu prepunu okusa, boja i mirisa, prepunu nekih novih iskustava o kojima će se tek pričati.