FOTO by IMDb

Film

Sutra gledamo zadnje epizode popularne serije Firefly Lane!

Daria Lovrić 26. travnja 2023.

Svemu što je dobro nažalost dođe kraj!

Nakon što je prvi dio druge sezone objavljen krajem prošle godine jedva smo čekali nastavak iako to znači da više nećemo imati prilike uživati u novim avanturama i emotivnim zapletima dviju prijateljica.

Serija Firefly Lane temeljena je na istoimenom romanu i vrlo je brzo stekla popularnost i gledanost, iako nam se čini da je cijela priča o prijateljstvu Kate i Tully mogla biti ispričana u malo više epizoda.

U seriji glume Katherine Heigl i Sarah Chalke – dvojac koji tumači uloge dvije najbolje prijateljice, Tully Hart i Kate Mularkey, a radnja sporedno prati njihov današnji život i prošlost te opisuje sve prepreke, ali i lijepe događaje koji su kreirali njihovo tridesetogodišnje prijateljstvo.

Finalni trailer za seriju Firefly Lane garantira emotivan kraj Kate i Tully

Prvi dio druge sezone fokusiran je na Kate kojoj je dijagnosticiran agresivni oblik raka dojke, a u zadnjim kadrovima vidimo kako odlazi u Tullyin stan izgladiti odnose jer joj je u teškim trenutcima života potrebna potpora najbolje prijateljice. Ipak, one se mimoilaze jer se Tully odlučila odseliti.

“The final chapter”, točnije posljednjih 8 epizoda, na Netflix stiže sutra, 27.travnja.

Kao što smo imali prilike vidjeti u traileru, Kate će se u početku boriti s rakom dojke koji je u trećem stadiju, međutim u teškom trenutku ipak će nazvati svoju najbolju prijateljicu i potražiti njezinu podršku.

Iako Kate boluje od teške bolesti, svi se nadamo sretnom završetku, a jedino što nam preostaje je strpiti se još nekoliko sati do izlaska novih epizoda.