FOTO by Netflix

Film

Sutra gledamo “The next 365 days”

admin 18. kolovoza 2022.

Petak je rezerviran za filmsku večer

Nećemo se lagati, koliko god loša i negledljiva bila, franšiza filma 365 Days uvijek podigne prašinu i ako je suditi prema prva dva nastavka ovaj film ima hordu obožavatelja.

Ista je priča i s dolaskom trećeg nastavka “The next 365 days” koji već nekoliko mjeseci dobiva loše kritike, ali samo je pitanje vremena da vidimo da li će oboriti rekord gledanosti u odnosu na prva dva nastavka.

Film "The next 365 days"
Film “The next 365 days”

Nisu prošla ni nepuna četiri mjeseca od kada smo pogledali drugi nastavak trilogije, a već najavljujemo treći nastavak ima svoju premijeru na Netflixu od sutra.

S obzirom da je pred nama vikend, ne sumnjamo da će dosta vas petak posvetiti filmu “The next 365 days” i isklesanom torzu neodoljivog Massima.

Film “The next 365 days”

U dramatičnom finalu drugog nastavka “365 Days: This Day” Lauru je upucala Massimova bivša ljubavnica Anna, ostavljajući Laurinu sudbinu u zraku. Ovo je drugi put da je Laurina sudbina nejasna, ali u prikazanom traileru jasno je da je živa.

Film “The next 365 days”

Sutra gledamo finale trilogije

Druga knjiga također je završila pucnjem u Lauru, a treća knjiga počinje tako što Massimo mora birati između Laure i njihovog nerođenog djeteta.

I bez obzira što je prvi nastavak dobio ocjenu 3.3, a drugi 2.5 sigurni smo da će sutra dosta vas provesti večer uz kokice, čašu vina i Massima.