FOTO by Netflix

Film

Sutra gledamo – Manifest! Dolazi posljednjih 10 epizoda

admin 01. lipnja 2023.

Napokon smo dočekali 2. dio četvrte sezone...

Nakon nekoliko godina problema i iskušenja koje su im donijeli “božanski pozivi“, putnici leta 828 konačno će “sletjeti” na Netflix u drugom dijelu četvrte sezone.

Božanska svijest“, kako su je putnici leta 828 nazvali, testirala je putnike, pripremajući ih za neizbježan kraj svijeta koji se podudara sa tajanstvenim datumom 2. lipnja 2024. godine.

Foto: Netflix

Nakon događaja iz prvog dijela četvrte sezone gdje se sa putnicima postupa kao sa kriminalcima u takozvanom “zatvorskom centru” NSA kontrolira svaki njihov korak. Svaki od putnika postavljen je u određeni sektor uz strogi nadzor i ograničene posjete.

Foto: Netflix

Ne znamo točno kako će Manifest razriješiti svoju priču, ali prošlog mjeseca Netflix je objavio potpuni sinopsis o tome kako će zadnjih deset epizoda dovesti preživjele putnike iz 828 do njihovog konačnog odredišta, na ovaj ili onaj način.

Foto: Netflix

“Nakon što je Angelina izazvala razornu vulkansku pukotinu, putnici se suočavaju sa strogim nadzorom u svijetu potaknutom mržnjom putnika 828. Više nisu slobodni rješavati vlastite pozive bez stalnog nadzora beskrupuloznog Registra 828. Tajanstvena nesreća donosi zlokobna upozorenja biblijskih razmjera koja će dodatno ugroziti egzistenciju svih putnika. Dok Michaela tuguje zbog gubitka Zekea, mora se udružiti sa svojim starim ljubavnikom Jaredom kako bi pronašli nove metode za istraživanje poziva. U međuvremenu, Ben i Saanvi pokušavaju surađivati s tijelima registra, što samo dovodi do strašnih rezultata za putnike. Mitološki događaj ponovno aktivira Calov ožiljak zmaja pun safira, nudeći tračak nade putnicima da prežive datum smrti koji se brzo približava. Angelinine opake safirne moći nastavljaju stvarati kaos, dovodeći do borbe između dobra i zla sve do posljednjeg”.

Foto: Netflix

Bilo je ovo jako dugo putovanje za putnike 828 i one koji su pratili njihovu priču od početka do kraja. Posljednje epizode dolaze sutra i nadamo se da ste isplanirali Netflix večer uz kokice i čašu vina.