FOTO by Netflix

Film

Sutra gledamo četvrtu sezonu serije “Never Have I Ever”

admin 07. lipnja 2023.

Još jedan neradni dan koji ćemo posvetiti Netflixu

Ispred nas je još jedan neradni dan u nizu i ako niste uspjeli spojiti i u petak radite onda je pred vama jedan slatki slobodan dan. S obzirom na to da nam se sunce vratilo mnogi će punim plućima uživati u prirodi i na otvorenom, a za sve ostale tu je – Netflix!

Sutra izlazi četvrta sezona serije “Never Have I Ever” u kojoj ćemo opet uživati u avanturama luckaste Devi. Njezina priča naučila nas je da vrlo malo stvari u životu ide po planu i da uvijek treba računati da stvari neće biti onakve kako smo ih zamislili.

Never have I ever četvrta sezona
Foto: Netflix

Početak nove sezone nastavlja se na završetak prethodne nakon što su Devi i Ben zatvorili vrata spavaće sobe. Ako ste mislili da će se iza zatvorenih vrata odviti nezapamćeni vatromet strasti, prevarili ste se.

Never have I ever četvrta sezona
Foto: Netflix

Četvrta sezona donosi nam kraj srednje škole i maturu, a kako će Devi Vishwakumar započeti svoju završnu godinu te u kakve će se ljubavne trokute, kvadrate pa čak šesterokute uvaliti uskoro ćemo otkriti.

Never have I ever četvrta sezona
Foto: Netflix

Never Have I Ever” jedna je od najboljih Netflixovih serija, a prati uspone i padove Devinog života nakon smrti njezina oca, svadljiv odnos s majkom Nalini te probleme koji joj donose školski vršnjaci.

Never have I ever četvrta sezona
Foto: Netflix

Kako bi riješila svoj problem nepopularnosti u školskim krugovima traži svoju simpatiju, a pronalazi ju u liku zgodnog i popularnog Paxtona Hall-Yoshidu. Stvari se zakompliciraju kada se ujedno spetlja i Benom Grossom, akademskim suparnikom s druge strane.

Nadamo se da ste rezervirali termin i da ćete sutra uživati u posljednjoj sezoni s legendarnom Devi.