FOTO by JYSK

Dekor

Sutra Djed Božićnjak dolazi u naše domove…

admin 22. prosinca 2021.

Iznenadite ga hygge atmosferom i ukusnim keksićima

Djedica je ovih dana najzauzetija osoba na planeti jer upravo sada kreće na put oko svijeta kako bi svoj dječici, ali i odraslima, pod bor postavio željeni poklon. Nadamo se da ste kroz čitavu godinu bili dobri i da će djedica to prepoznati te vam dostaviti upravo onaj poklon koji ste mu napisali.

Kako biste povećali šanse da dobijete željeni poklon upotrijebite trik star milijunima godina i pokušajte lijepom gestom razveseliti Djedicu kada dođe u vaš dom.

15,00 kn

Djed Božićnjak uskoro napušta svoj dom u Finskoj i kreće na put oko svijeta gdje će se susresti s mnogim kulturama i načinima obilježavanja Božića.

Kako biste djedici ublažili nostalgiju za domom i hygge atmosferom koja vlada skandinavskim zemljama, pripremite mu doček uz koji će se osjećati kao kod kuće.

Unutar JYSK ponude pronašli smo nekoliko stvarčica uz koje možete stvoriti hygge atmosferu i tako priuštiti Djedici da se osjeća kao u svom domu. 

299,00 kn

Ukrasne ljestve ukrašene lampicama i čizmicama olakšat će mu spuštanje niz dimnjak i osvijetliti mu put ka okrijepi koju ste mu pripremili. U nastavku donosimo recept za najsočnije i omiljene keksiće debeljuškastog Djedice:

Sastojci za tijesto:

  • 1 bjelanjak
  • 100 grama oraha
  • 250 g oštrog brašna
  • 1 margarin
  • 2 žlice vode

Priprema:

Hladan margarin izmrvite u brašno te potom dodajte mljevene orahe, šećer, bjelanjak i vodu. Sve zajedno zamijesite u kompaktnu smjesu te potom izrežite na nekoliko dijelova. Formirajte tijesto u oblik kiflica te poslažite na masni papir. Pecite 23 minute na 170 stupnjeva.

22,50 kn

Mekane keksiće posložite na tanjurić i postavite ih na ukrasni pladanj ukrašen s nekoliko češera. Pored keksića postavite i šalicu mlijeka, ali pazite da to bude šalica ispunjena crvenim bojama i blagdanskim motivima.

10,00 kn

Ako ste slijedili sve korake ne sumnjamo da će vam Djedica ispuniti svaku želju i da će vas iznenaditi poklonom jednako onako kako ste vi njega iznenadili hygge atmosferom na koju je navikao u svom skandinavskom domu.

65,00 kn

Unutar JYSK ponude možete pronaći bezbroj stvarčica od kojih svaka ima skandinavski štih koji stvara atmosferu upravo onakvom kakvom to djedica voli.