Film

Surviving Sumer – nova teen serija na Netflixu koju morate bingati!

Viktoria Mikulić 08. lipnja 2022.

Savršena za ljetne dane…

Netflix je nedavno objavio niz simpatičnih tinejdžerskih serija, od kojih se mnoge proizvode u Australiji. Jedna stvar koja im je zajednička je mnogo akcijskih sekvenci koje prikazuju zadivljujući krajolik zemlje. Surviving Summer možda je jedna od boljih serija ovog žanra, a zadivljujući prizori obalne Australije samo su jedan od razloga zašto je tako dobra.

Radnja serije:

Dok vidimo Arija Gibsona (Kai Lewins) kako surfa, vidimo njegovu sestričnu Summer Torres (Sky Katz) u Brooklynu, na skateboardu sa svojim prijateljima. Nakon što je uhvaćena kako kliže na lokalnom bazenu, izbačena je iz škole, a njezina mama Margot mora smisliti kamo će poslati kćer dok je odsutna. Ona stupa u kontakt sa svojom sestrom Abbie (Adrienne Pickering), s kojom nije razgovarala desetljećima, otkako se odselila iz Australije.

Summer nevoljko odlazi živjeti u Australiju, točnije u maleni gradić Shorehaven na Great Ocean Roadu, Victoria. Unatoč svim naporima, Summer se zaljubljuje u grad, ljude i surfanje.

Dok se Summer protivi slanju na drugi kraj svijeta, prikazana je kako je njezina ujna Abbie, ujak Thomm (Dustin Clare) i mlađa sestrične Honey (Asmara Feik) toplo dočekuju.

Na koje će vas serije podsjetiti?

Surviving Summer definitivno ima sličnu vibru kao Dive Club. Ali također podsjeća na MaveriX, iako je jedan o surfanju, a drugi o motocrossu.