Supruga poznatog pjevača pokazala kako izgleda tijelo žene nakon poroda

Antonija Andabak 03. kolovoza 2018.

Savršeno tijelo tjedan dana nakon poroda? Chrissy Teigen nije jedna od tih žena i iznimno je ponosna na to!

Mnogim ženama dugo vremena treba se tijelo nakon poroda vrati u onaj oblik prije trudnoće. Ipak, kada govorimo o mijenjanju tijela tijekom i nakon poroda, nema pravila, neke žene izgledaju kao da i nisu rodile dok većini treba vremena da prirodnim putem postignu željeni izgled. Svakako je teško povjerovati da se tjedan dana nakon poroda netko može vratiti na modnu pistu, ali isto tako vjerujemo da su poznate ličnosti izložene reflektorima javnosti te pod velikim presingom savršenog izgleda, što u konačnici utječe na psihofizičko zdravlje.

Supruga pjevača Johna Legenda nedavno je rodila njihovo drugo dijete, dvomjesečnog sina Milesa, a svojim objavama i direktnim pristupom javnosti, često istu šokira, no većina reagira s oduševljenjem. Chrissy Teigen prije par dana objavila je fotografiju s kojom se mogu poistovjetiti mnoge majke, fotografiju strija koje je dobila u drugoj trudnoći. Manekenka ne podržava pritisak koji mediji vrše na majke koje su tek rodile i sklona je prikazivanju realnih životnih situacija s kojima se svi susreću, priznali to ili ne.

https://www.instagram.com/p/Bl4_N65FW2a/?taken-by=wickedenter

Bračni par se trenutno nalazi na Baliju na kojem uživaju u odmoru s dvogodišnjom Lunom i dvomjesečnim Milesom u zajedničkim aktivnostima.

View this post on Instagram

chef bout to fire us

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on