FOTO by adidas

Moda

Superstar tenisice dolaze u ružičastoj boji žvakaće gume

admin 25. rujna 2020.

Toliko slatke da bismo ih najradije pojeli

Iako je jesen rezervirana za tamnije, zimzelene i smeđe nijanse uvijek ćemo vidjeti neki komad koji odudara od prosjeka, a upravo su takve nove adidas Superstar tenisice koje smo pronašli.

Boja koja je obilježila Barbie svijet preslikana je na kostur omiljenog adidas modela, a rezultat je trošak koji ćemo prihvatiti čim tenisice ugledaju svjetlo dana.

Adidas superstar tenisice

Nećete pogriješiti ni ako vam asocijacija na ovaj model bude Hubba Bubba žvakaća guma jer već na prvi pogled ovaj par djeluje primamljivo da bismo ih najradije pojeli.

Dodatan šarm ružičastoj boji daje svjetlucavi efekt koji je vidljiv na svakom koraku.

Adidas superstar tenisice

Ovaj model posvećen je Dr. Porkchopu, najslađem negativcu iz animiranog serijala Toy Story čiji se lik pojavljuje na stražnjem dijelu.

Bijeli potplat smanjuje dojam kričavosti i daje balans između slatkog i prenaglašenog, dok tri adidasove crte na bočnim stranama dolaze u nježnoj pink boji.

Adidas superstar tenisice

Prepoznatljiva Superstar kapica koja se nalazi na svakom modelu također dolazi u ružičastoj nijansi i kompletan dojam ovog modela odaje razigranost i nježnost.

Pripadnice nježnijeg spola koje su vjerne klasici ovaj će model isfurati u kombinaciji s jeansom, dok će ga one hrabrije ljepotice uklopiti uz maxi jesenske suknje.

Adidas superstar tenisice

Dolazak ovih superstarka očekuje u idućem mjesecu na službenoj adidas web stranici, a očekivana cijena iznosi 75$.