Kids

Superstar klasik zaokružen polka dot mašnom rezerviran za prave princeze!

Viktoria Šafranić 07. srpnja 2021.

Novi zaokret kultnog adidas Superstar modela s razigranim točkastim motivom!

Crno-bijeli svijet omiljenog adidas Superstar modela poprimio je glam notu. Dvije najzastupljenije boje učinile su ovaj primjerak bestsellerom, koji se s lakoćom uklapa uz brojne odjevne kombinacije.

Fashionistice, one koje njeguju casual ili sportski stil odijevanja, sasvim je nebitno – svi su zaluđeni adidas klasikom. Baš kao što je osvojio odrasle pripadnice nježnijeg spola, u istoj će mjeri oduševiti mališanke…

Budući da je svaka mama svom djetetu uzor, sigurni smo da i malene nožice ponekad požele nositi odjeću i obuću baš poput svojih roditelja.

Svaka modno osviještena žena neće moći zažmiriti na novi model kojeg jedan detalj izdvaja iz mase. Motiv mašne s točkicama i prugicama ukrasio je jednostavne Superstar tenisice kojima nitko neće moći odoljeti.

To što je vaša kćerkica još jako malena, isto ne znači da već sada ne može razvijati vlastiti stil i modni izričaj. Iako je dizajn šarmantan, prije svega cijenimo udobnost kada je u pitanju obuća za najmlađe nožice jer želimo da se tijekom svake aktivnosti osjećaju opušteno. Ove adidas tenisice pružit će vašoj princezi neopisivu lakoću prilikom svakog koraka i sasvim će cool izgledati uz ležernu trenirku ili stylish haljinu.

Iako nismo saznali kada će stići u adidas trgovine diljem Hrvatske, slutimo da bi to moglo biti ubrzo, kao i svi prijašnji modeli. Do tada, više informacija o ovim ljupkim tenisicama možete saznati putem LINKA.