FOTO by adidas.com/us

Moda

Superstar i Stan Smith modeli zablistali u cvijeću – kojim tenisicama dajete prednost?

Viktoria Mikulić 28. kolovoza 2020.

Već ih zamišljamo uz jesenske lepršave haljine...

Dani postaju kraći, temperature će se u idućim tjednima sniziti, a mi ćemo se vratiti u realnost i ponovno prilagoditi svakodnevnim rutinama. Ne, nije nam u interesu baciti vas u depresiju, štoviše želimo da vam prvi dan jeseni proteknu u što ljepšem raspoloženju, za razliku od prve polovice godine.

Jesen je iza ugla i vrlo brzo ćemo morati razmišljati o novoj garderobi. Bez obzira jeste li je planirali kompletno promijeniti ili ćete prošlogodišnje stvarčice samo nadopuniti s nekoliko favorita, moramo priznati da se odmah ljepše osjećamo čim se malo dotjeramo, a u tome će nam pomoći neponovljivi adidas.

Osim toplijih odjevnih predmeta, otvorenu obuću također zamjenjujemo zatvorenim modelima. Iz japanki ćemo uskočiti u tenisice koje možemo nositi sve do prosinca.

Ako je suditi po ljepoti i udobnosti, onda definitivno nema boljih od onih s potpisom adidasa. Najprodavaniji Superstar model jedan je od prvih odabira brojnih fashionistica, a u stopu ga prate i Stan Smith tenisice.

Mi smo pronašli obje i ne možemo odlučiti koje su nam šarmantnije. Dolaze u bijeloj boji, ukrašene su cvijećem i lišćem najdražih jesenskih boja.

Ne znamo je li vaš stil odijevanja romantičan, casual ili elegantniji, no uvjereni smo da će ih prave trendseterice znati uklopiti uz bezbroj kombinacija.

Stan Smith model košta $90, dok je cijena Superstar tenisica $100. Nadamo se da će uskoro stići u adidas trgovine diljem Lijepe naše, a do tada ih možete pronaći putem linka.