Super Mario kao glavni junak u najvećem Nintendo zabavnom parku na svijetu

Engineer 14. siječnja 2020.

Sjećate se udaranja glavom u cigle i skakanja u zelene cijevi?

Djeco devedesetih, nostalgija dolazi na velika vrata! Kroz nekoliko mjeseci u Japanu će se otvoriti najveći Super Nintendo zabavni park i pružit će vrhunsku zabavu svim ljubiteljima ove popularne konzole.

Budući da se otvara pred početak Olimpijskih igara svi posjetitelji moći će, osim sporta, uživati i u ovoj najnovijoj japanskoj senzaciji.

Ovaj park predstavlja ostvarenje svih snova najzagriženijim Super Mario igračima, a popularni Super Mario Kart bit će samo jedna od postaja povratka u djetinjstvo.

Universal je već pustio par fotografija i naglašavaju da će ovaj park promijeniti način zabave te podići ljestvicu na jedan sasvim novi nivo iskustva.

Kako bi maksimalno ispunili očekivanja svim Super Mario fanovima za vrijeme obilaska moći ćete skupljati novčiće i tako se natjecati s ostalim posjetiteljima.

“Mushroom Kingdom” zasigurno je hit ovog zabavnog parka gdje ćete moći uživati u spektakularnim prizorima dvorca u kojem Super Mario spašava princezu.

Osim Super Maria i Donkey Kong ljubitelji imat će priliku okusiti divljinu i prošetati se u džungli prepunoj motiva iz legendarne igre.

Stoga, ako ste ovog ljeta blizu Japana ili još tražite iduću destinaciju za daleko putovanje Nintendo zabavni park mora biti jedan od njih.