FOTO by Women'secret

Modni dodaci

Super ideja za poklon za vašu prijateljicu, veliku spavalicu!

Antonija Andabak 14. listopada 2021.

Poznate li jednu takvu?

Poznati brend donjeg rublja Women’secret često nas osim sexy grudnjacima i gaćicama iznenadi i štosnim pidžamama i papučama koje naprosto moraju naći mjesto u vašem ormaru.

Ne zaboravimo na važnost udobnih i toplih spavaćica koje će nas grijati za vrijeme hladnih dana, a veliki plus ide onima koji pažnju obraćaju na detalje poput cool natpisa i printeva.

Na službenoj stranici ovog popularnog, gore spomenutog brenda pronašli smo otkačene modne dodatke, spavaćice i pidžame od kojih iskreno, nismo mogli odlučiti koji su nam simpatičniji pa smo donijeli odluku da nam je motiv “lijene gospodične” najzanimljiviji!

Iz tog asortimana naši bodovi idu cool sivoj i premekanoj spavaćici s kapuljačom koju možete nositi i kao kućnu haljinu, a na kojoj jasno piše: “No plans, no problem”. Cijelu šaljivu kompoziciju i dojam iste pojačava izvezena slika osobe s naočalama i kapuljačom kako pije kavu, a poruka je itekako jasna.

Uz kućnu haljinu odlučili smo spojiti mekane papuče na kojima je izvezen natpis: “Lazy Beautiful“, odnosno “Lijena ljepotica”, a sve lijene ljepotice pronaći će se i u natpisu na spavaćici i papučama.

Ne samo to već upravo ove modne detalje i modni komad možemo predložiti kao savršen poklon za vašu prijateljicu koja uživa u spavanju, izležavanju i motu “ne pitaj me ništa dok ne popijem kavu”.

Prijateljica vam zasigurno neće zamjeriti ovu zafrkanciju već će se s guštom pojavljivati u kompletu plave i sive boje kako bi svima poslala poruku s kim imaju posla. Svoju frendicu možete iznenaditi tako da za spavaćicu izdvojite 172,00 kune, a za papuče 104,00 kune.